lördag 28 april 2007

Änglavakt :*

Lalala... dagen var bra, tills mamma berättade att hon och pappa ska separera.
De har inte bråkat eller ngt, de båda kände bara att de hade glidit isär. Mamma, jag och Bill ska flytta till Uddevalla, pappa ska flytta till Lycksele. Troligtvis kommer han att söka jobb i södra sverige och flytta närmare oss.
Hon berättade det då vi skulle kliva på bussen och åka från Teleborg C hem till mig.. Teleborg S. Då vi kom hem gav jag Emelie ett kinderägg som vi hade köpt åt henne. Hon sken till som aldrig förr, sedan gick jag för att bättra på mitt smink. Det hade ju blivit utkletat. Emelie kom och sa att visst, har man varit ute i en timma måste man bättra på sitt smink. Ironiskt. Hon såg väl inte att jag var röd om ögonen.

Vi tog bussen in till centrum och käkade god glass på Palladium. Emelie (som egentligen inte ska äta mjölkprodukter) åt en kula, jag och mamma tog 3. Gottegrisar :)

Därefter irrade vi runt i affärer. Kläder kläder, galna i kläder! Vi gick till biblioteket för att kolla på en utställning. Just då ringde Maria. Det enda jag hörde var att hon grät. I bakgrunden kunde jag urskilja någon som pratade om en bil.
"Belinda... jag ringer dig sen." Sa hon och lade på.
Jag ville kräkas upp allt som jag någonsin har ätit. Jag måste ha ett sjätte sinne. För nästan en vecka sen fick jag en känsla av att hon skulle krocka, men inte när, var eller hur. Smsade Christian för att höra om han visste mer, han ringde upp senare och berättade hur läget var.


1 kommentar:

Maria sa...

<3

Längtar till i sommar, som FAN!