tisdag 17 april 2007

Idag var det varmt, för er som missade det.Jaaa, varmt som alla andra dagar.
Dock gammal bild.

Här sitter jag, uppsvälld mage fylld med gröt och digestivekex.
(de ger ut gratis digestiveförpackningar på ICA, jag tog sju förpackningar, 2 st i varje paket)
Snart ska jag proppa i mig kladdkaka också, bara för att det är gotta!
(..och för att ugly Betty visas på tv snart)

Jag har knarkat upp ett helt tuggumipaket också. JAG SKA INTE KÖPA TUGGUMMIN! de tar slut på en kvart! Fy fan, vad jag är bra på att slösa pengar på sånt!

Denna dagen kunde ju naturligtvis vara mycket bättre. Jag gick runt och var sur nästan hela dagen, om vart annat. Hur det nu stavas. Om blickar kunde döda säger jag. Jag ville slänga ironiska och hätska kommentarer varje gång någon sa något. Jag har för mycket hat mot alla, men det är inte något jag är stolt över eller vill ha kvar. Okej?! Lotta vill att jag ska gå och prata med skolsköterskan och boka tid hos psykolog. Men det vill inte jag! För då blir man skickad till BUP! Och dit vill man väl inte? Läskigast är nog att prata med mamma och pappa om att man har blivit rekommenderad att gå till psykolog. Fast, de kanske säger att det beror på att jag inte bor hemma, att jag ska byta skola. Nej. Det ligger så mycket djupare.


Igår fyllde mami år. Hon blev tant, 45 år.
Idag fyller Elin 18! weeehuuuu.
Gratz ;P

1 kommentar:

Maria sa...

Ungdomspsykloger brukar vara rätt konstiga har jag för mig.. men du tror inte att det hjälper att prata med ngn då? Men jag förstår att du inte vill till bup, de känns så jävla oproffesionella där bara >.<

Tycker om dig.. <3<3<3