onsdag 12 september 2007

We're fragments of fiction
Har ingenting att komma med. Bara att jag missar första avsnittet av Top Model Sthlm.. men whatever, det går ju på fredag också kl 17.55!

Klaxons och TTA, m-mmm vad underbart! Det vattnas i mina öron! Ge mig mer och mer, mitt begär tar aldrig slut! Så fort en Klaxonslåt kom upp i i mobilen på mattelektionen kunde jag inte koncentrera mig. Fy fan vad jag älskar dem, och fy fan vad jag hatar att jag missade dem på Malmöfestivalen! >.< Men, nog om det! Jag får ju ändå aldrig se något band jag vill se, jag missar dem ju heeela tiden! Då jag blir stor ska jag se alla band jag vill se! Vill vill vill! >.<

Sen tycker jag inte att du ska flytta till London, Maria ^^, Flytta hit istället ^^,

Idag var alla på skolan pygméer. Jag var en jätte. En kort jätte på 192 cm. Det var kul! Lite störande med alla små skolbänkar bara! De kan väl tänka på att inte alla är dvärgar?

4 kommentarer:

Maria sa...

Men Belinda, du är inte lite blåst du! Klart jag flyttar till London, så kommer DU och hälsar på mig! xD Snacka banden som spelar där! Snacka klubbarna! Snacka affärerna! Omg, jag längtar såå!

tyjftyjftykfyul sa...

...sen måste jag slänga in en grej som svar till Marias kommentar: och snacka alla ekkel-engelsmän >_<

Maria sa...

Men omg, alla engelsmän är väl inte fula?! Kidsen ser väl ut precis som svenska? Sen; Jag menar liksom, hur ful är Julian Casablanca? Killarna i Test Icicles? Okej att typ 50+ gubbarna är fula, men hur heta är de i Sverige då? Sen spelar det ngn roll egentligen? Musikscenen är helt underbar, och det räcker gott för mig! xD

tyjftyjftykfyul sa...

Okej, tänkte inte utseende mässigt :P
Tänkte mer på alla fördommar som sverige har mot england ^^ (eller är det kanske hela europa? I donno...)
Hehe, kul att använda Belindas blogg som chat xD