lördag 2 januari 2010

saaaja, forsta inlagget har i London... kan val ta en liten summering:
forsta dagen jag kom hit drog vi ut direkt pa kvallen, till en bogklubb called Heaven, skitkul! Massa pochai laah, se men inte rora.

Dagen efter lag i inne hela dagen, glodde pa film och sex and the city... tog lite rokpauser och traskade ivag till turken runt hornet (kul att ta en turkaffar hemma och har, kanns lite mer som hemma.)

Hmm, sen har vi varit pa lite sena hemmafester till kl 6 pa morgonen...

Nyar var nyar... jag ficket ett glas i huvudet, missade tolvslaget och fick klanningen lite forstord. Min nyarskyss var fran tre fransyskor vi motte i trappen nar vi rokte och fran Elin, saklart. (Fanns inga rokrum och man fick inte ga ut och roka, sa rokare hanvisades till nodtrapporna).

Igar gick vi pa bio, och jag handlade in en julklapp... Vi glodde pa Avatar i 3D, jag somnade ungefar i mitten av filmen i 40 min... fast den var bra anda! Kande lite att: Hmh, aaah vad jag ocsksa vill leva i en san varld!

Idag skulle vi traska runt pa lite museum.. men fail pa oss! Vi gick och shoppade istallet... Jag hittade ett par skor jag har glott pa i ungefar 7 manader... kostade val runt 1000-lappen(SEK) men nu fick jag dem for 30 pund! Kollade pa en knallrod Alexander McQueen kuvertvaska och en STOR, jag menar STOR luellavaska... if i only had the money. Luellavaskan var inget att leka med..! Hittade lite mer julklappar, sa... 2 down, 2 to go!

Ikvall ska vi hem till Melissa pa en margarita-party... Ska inviga mina nya skor, tror jag... :)

Hejs!

Inga kommentarer: