tisdag 4 januari 2011

2010, liten summering dåra.Jag och Elin spenderade vår tid i London ett tag! Här firar Mikael (hennes bror som vi hälsade på), Elin, jag och Vanessa nyår på Bottaccio bland alla pinnar i röven, så att säga! (pinne i röv = folk som känns vara liiiite för mycket, som man inte riktigt orkar med)
Elin vid Kensal Green... en av de få gångerna då underground faktiskt funkade under vår vistelse!Min lilla kreation på vår bakgård.
Jag kom hem till sverige igen och tyckte att det var en utmärkt idé att ha utställning på en svartklubb just när snöovädret kom! Här är Hanna på kajskjulet, goin mad.Tröstade mig med att baka fina muffins.Sen drog projektarbetstiden igång! Här fotade jag för Elins projekt!

Drog iväg till knugliga hufvudschtan sthlm för att praktisera på Beyond Retro en månad. I Stockholm hittade jag min Emelie, porträttrerad på en vägg på Bondegatan! (t.v. dåra)
Sen drog jag igång med mitt projektarbete! Kittywigs. Fett. Fick inte fett betyg dock, bara för att jag missade en del som inte står med i läroplanen, men mina lärare ville göra det. Jag orkade inte... jag var nöjd ändå! (ja just det, istället åkte jag ner till växjö för en modevisning som jag hade bokat in ages ago)Ett av mina projektarbetesfoton!En vecka efter att jag kom tillbaka från min praktik på BR i sthlm, fick jag jobb på Beyond Retro i göteborg!Sen kom balen! Jag blev full, trillade baklänges och spräckte min vintageklänning... fast mamma kirrade nål och tråd åt mig, så på båten ut till balen satt jag inne på toaletten och fixade till den!

Studenten och champagnefrukost. Eller ja... mousserande-vin-frulle.Sen blev det många afterworks, missa bussen hem och sena kvällar i gbg.
Åkte upp till P&L med de här godingarna! Här hade vi övernattat på vägen upp, för att slippa köra hela vägen på en dag.På pis and luve träffade jag finfina Sara! Vi gick i samma klass på VDK för 4 år sedan. Klänningen har hon gjort själv!Midsommar spenderades ute på Asperö. Här är dagen efter och alla är bakis. Yes.Många kvällar spenderades på sommarklubben Flamingo. Här hade beyond retro en liten fest med egen drink och sånt :)Petra med rödvinet. Ingen raritet direkt, höhö.Jag flyttade äntligen till göteborg. Och tänkte att eftersom jag har slottsskogen som utsikt, så kan jag väl ta en tur med longboarden. Hmh, jag klantade till mig lite när jag skulle hoppa av, och skrapade upp halva armbågen, knäet och höften!Köpte en skyltdocka för 200 pengaenheter på myrorna som jag målade med blå väggfärg. Nu står den i ett hörn, och känner man för att skriva något på den, så håller den tre kritor i sin hand, redo för att du ska ta för dig och skriva!Upptäckte lite mer av göteborg med Kajsa!Fotade Kajsa litegrann!Halloweenutklädnad en hel vecka på jobbet!
Emma-lisa fyllde 20, och jag tyckte att hon borde ha ett par X-rated tights i hennes ägo!Jag klippte mig, skaffade piercing och blev befodrad.
Emma-lisa och Bello gick för att dansa till Adrian Lux, och efteråt svävade vi lite på moln.

Under nyår kom Maria på besök från Umeå! Tyvärr har jag varit sjukt dålig på att fota, så det får bli den här fashionbilden från nyår istället. Vi käkade middag hemma och spelade lite spel, innan vi traskade iväg till (en typ vanlig dag på) Styrbord Babord.

Inga kommentarer: