onsdag 22 september 2010

Tog en sväng med longboarden i slottsskogen idag, nu idag när det ändå är så fint väder! (Alltså inte regn och rusk). Men, när jag så smidigt tänkte hoppa av den, så trillade jag... turligt nog slog jag bara i ena knäet, höften och armbågen... med ungefär tio centimeter till trottoaren, så att det var nära nog att jag skulle slå i käken på köpet! Snälla medmänniskor frågade hur det gick, och jag, lite lätt chockad svarade "Nja, det gick bra, men jag är mest rädd om kläderna" Hallå, vad hände där? Kläderna är väl egentligen skitsamma! Man kan ju köpa nya kläder, men inte en ny hälsa! För den som undrar fick jeansen ett hål på knäet, medan spetströjan som jag bar höll sig ren och fin!

Brädan som rullade iväg en bit bort hämtade jag, och åkte vidare! Nu sitter jag här, med världens smärta i armbågen.. och eftersom jag inte har något slags större plåster eller gasbinda har jag nu en binda (sån som vi flickor använder när våran röda vecka kommer) virad runt högra armbågen med hjälp av en scarf!

Sitter och väntar på att pappa ska komma in till gbg (han har jobbat, och kommer med flyget strax) för att äta middag med honom... under tiden planerar jag min lilla inflyttningsfest!

1 kommentar:

Leina sa...

Men lilla gumman... Skickar "blåsa bort allt ont".....