tisdag 5 oktober 2010


Klippeli klipp! Nu har jag klippt mig! Förra veckan fick jag panik över mitt hår och spontanbokade en klipptid! Jag ska ju nämligen spara ut mitt hår, och känner då att det kanske är bättre att klippa hela altet kortare, så man får en jämnare frisyr med tidens lopp...!

Idag har jag tvättat! Och jag känner mig lite bortskämd då man bara har tillgång till en tvättmaskin per tvättrum... eftersom att vi hade två maskiner i uddevalla! Däremot är det supermycket enklare att få tid!

Sen ringde Kajsa lite snabbt och frågade om jag ville ta en fika med Louise, och självklart ville jag det! Louise bodde här i kollektivet tidigare, så jag känner henne lite smått... Kajsa träffade henne för första gången när vi var ute på Yaki-Da förra veckan, och fick nog en lite vänskaps-crush!

Nä, snart ska jag sova... jag kan ju inte sitta uppe hela nätterna! Någon måtta får det ju vara! Jag har i alla fall satt upp en provisorisk sänghimmel, för jag tycker det är så himla vackert. Gamla ikea-gardiner och ståltråd.. och voila! Så har man en! Det ser dock lite tattigt ut högst upp, så jag ska filura lite på vad jag kan sätta där uppe!

1 kommentar:

Leina sa...

Fint, fint, fint, fint... Jätte fint..... =D