lördag 9 augusti 2008

Emmabodaaa

Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan!!! Den stationära datorn är HELT paj, inget går att rädda! Skitliv! Alla mina foton! Hmpf!

Jaja, nu är jag hemma igen rån emmabodafestivalen och växjö!

Emmaboda; Jag glodde som en cp på Facehunter och frågade sen om det var honom... bytte några pinsamma meningar, sen var jag tvungen att prata av mig till alla jag träffade.. att jag hade pratat med honom. Kändiskåta Belinda, vilket retard.

Sen kom det en tjej springandes genom vårat camp. "HAN HAR SAGG I HÅRET!!". Och mycket riktigt, efter henne kom en kille springandes, med rikligt sagg i håret och munnen. Han försökte torka av det på sin tjejkompis... haha, han kommer inte ens ihåg hur han fick det där!

Sen var ju nina på sina roliga turer hit och dit. Men det orkar jag, och vill inte skriva här. Hon hade iaf glömt var hon parkerade sin bil... i stockholm, växjö, emmaboda eller kanske vid finska gränsen? Sista dagen då i princip alla hade packat ihop sina tält kommer nina traskandes genom skogen i sjukhusbralls, nina har haft en underbar helg.

Igår var jag och Emelie på De Luxe, och tydligen hade de släppt ut alla glada från växjös dagscenter. Bokstavligt talat. Och jag var rädd.

Inga kommentarer: