lördag 19 januari 2008


Drömde sån sjuk dröm i natt... ja, igår natt med! Alla mina drömmar verkar så verkliga de senaste månaderna så att det är skrämmande!

I natt drömde jag att jag var en skev variant av Marie Antoinette, jag kastades bakåt i tiden för att bli bortgift och skakade rumpan som fan! Jag bodde verkligen vackert, sprang runt och gjorde saker som ogillades av alla. Därmed blev jag of course hatad och jag skulle dööö! Geväret var det värsta jag har sett! Kulan var samma storlek som en stötkula och hastigheten var ju inte alls den bästa. "Hur fan ska jag kunna dö av det?" tänkte jag. Jag gjorde allt för att fördriva tiden. Lyckdes bland annat med att förvirra gubbarna som skulle ta kål på mig, så jag fick en liten tid med min laptop.. eller snarare en iBook som jag tydligen med mig i fickan. Tog en sväng om på bilddagboken och lade in en bild på en groda en torsdag nån gång i juli "Den här bilden kan vara den sista bilden jag lägger upp." Om jag ens hann skriva det, kommer inte ihåg. Bilden var faktiskt aslik den jag har googlat upp och lagt in ovan.

Men plötsligt stod jag där. Med massa andra barn. En annan sekund såg jag ur någon annans perspektiv och jag kunde se en lista med bilder på barn och de som hade blivit avrättade hade blivit övermålade med guldglittrigt nagellack. Listan var lik en sån som lärare änvänder sig av då de har fått nya elever.

Självklart vaknar man innan man dör. Tänkte på det då jag var sådär halvvaken och som mest intelligent. "Är det så då man dör? Att det blir svart en stund, sen vaknar man i ett annat liv och det känns som att man har drömt en obehaglig dröm bara?"

Inga kommentarer: