torsdag 11 oktober 2007

Uppdrag: Så fantasilöst som möjligtJo, här är en av mina två tändsticksaskar. Sånt som jag pysslar med på fritiden, you know... pallar inte sitta på lektion och göra det så jag gör det hemma istället. Ful är den, ful ska den banne mig vara!! Höh, nej. Jag ska ju naturligtvis sälja den på bästa tänkbara sätt. Fy fan vad min lilla ask är bra! Snygg och allt det du inte är! Därför ska du köpa den. 50% av intäkterna går till cancerfonden. Tror du. Egentligen går det till mig så jag blir rik... RIK!

...det låter väl vettigt? Ja... så ska jag presentera den på tisdag!

Maria är i sverige nu! (?) Står då det på hennes resdagbok iaf! [Så kass du är på att uppdatera va, ett inlägg på tre veckor Maria.. wtf!] Känns bra att hon är i skitkallasverige istället för vindruvsplockarfrankrike. Nu kan jag ringa upp mina två kronor på mobilen! 69 öre öppningsavgift... halebop är skiten! Måste fylla på, har inga pengar kvar på kontot. Kiss!

Nu ska jag duscha så att jag inte luktar apanal eller ser ut som att jag har 10 kg smör i håret. Imorgon ska vi klä upp oss redigt på skolan!

1 kommentar:

Maria sa...

hahah, men jag hade ju ingen dator! Var tvungen att låna lasses mac för att kunna skriva ngt.. men det blev liksom aldrig. ^^