torsdag 3 mars 2011

Fiskklänning och 50-tal!Nu har jag bytt ut min röda klänning mot en blå i fönstret! Den inhandlades på jobbet för någon dag sedan, och luktade då väldigt mycket fisk! Väldigt mycket fisk! Därav namnet Fiskklänningen. Nu har jag låtit den legat i blöt, och nu luktar den bara lite gammal klänning. En söt 50-talare med massa tyll och små blommor till detaljer. Den påminner väl lite (fast bara lite dåra) om Viktor & Rolfs SS 10, med tanke på deras utskärningar och lager-på-lager i klänningarna.
...och den här koppen köpte jag för 45 kronor på Holmens marknad. Ett fynd, "nästan som hittat" tänkte jag, och slog till! 45 kronor för en Arabiakopp av Kaj Franck Sointu från 50-talet, herregud... nu har jag googlat runt och kollat om det finns lite auktioner på samma servis... och visst gör det det! Dock får man en kopp för 200 spänn, och auktionen är inte avslutad ännu. Åh.

Heh, bakom koppen skymtar man kronprinsessan Victoria som står på en balkong och vinkar med sin mamma Silvia och pappa Karl-Gustav! Den bilden har jag för att Karl-Gustav ser jätterolig ut, och jag blir glad var gång jag ser på den!
1 kommentar:

Leina sa...

Åh!!! Jag har haft en skitvecka... Berättar sen.... Men fiiin kopp... Pom pom