tisdag 5 juni 2007

Fan vad dålig jag är!


Skitdålig på att uppdatera ju! >.<
anyways, har hänt mkt sen valborg... mest skola, men det är väl inte konstigt? Det roligaste denna månaden var ju att träffa Lars, Monica och min nya kusin Wiggo... och Siesta som jag och Emelie lekte på.. lek i massor!

Vi jobbade som gatevakter (fedt med najs) Liksom, allt gratis! Och gratis gör allting ännu godare! Vi jobbade i gate 3, där bara artister får gå ;D Vinkade till alla, och alla var asglada! Pratade bla med den söte basisten i Molotov Jive... gosh.. nu ska jag dra tillbaka tiden lite och säga; Hottie!

Jag och Emelie fick använda våra förlovningsringar också! Fy fan vilken bra investering! En kille med dreads (rätt så söt, men jag ville inte följa med honom) frågade om jag ville sova i hans tält med honom... teaterbelinda dök upp och sa "Men jag är förlovad.. med henne!" och pekade på Emelie. Han tyckte att jag skulle göra ett undantag, men vi berättade att vi är inte är för öppna förhållanden. Nästa kväll kom en kille och stötte på Emelie. Hon höll bara upp sin ring med en allvarlig min, killen bli ASRÄDD, haha.. tyvärr fick jag inte se hans min.

hmm, vilka såg vi nu då? Typ inte många, vi jobbage 6 timmar/dag -,- men det var ändå värt det! Liksom.. våra arbetstider klockade näästan inte med någon spelning!
Animal Five, Salem, Detektivbyrån, SMK(!), Melody club, Per Arnez(!), Molotov Jive, Laakso, (Lite)MissLi, Ed Harcourt, Sahara Hotnights, Shout Out Louds, Teddybears STHLM.

Missade dock Svenska Akademien, Nicola Sarcevic... hmh, inte så mkt ^^

Fy fan vad jag och Emelie ägde på Per-Arnez! >.< Våran dans är bäst, och vi var typ de enda som kunde texterna! De filmade.. jag är inte förvånad om vi är med 3/4 av filmningen.

Vi pwnade alla på Siesta!

Träffade mkt folk också.. någon från Sundsvall(!?) som kände Ylwa-Li, vi blev bästisar! (ellerinte,menviflyttadevårattälttillderascamp)
Killen med gul tröja som jag dissade under en konsert. Han stötte på mig, jag låtsades tappa bort honom.. vi träffades aldrig mer :) Hittade honom på Youtube i någon lam film.
Tor från Borås och rösten som man inte kan glömma xD
Dreadskillen som jag visade förlovningsringen
Killen som bugade inför mina och Emelies fötter
Skedkillen, 194 hade slickat på den skeden.. (eew) men jag slickade 2 ggr!

Haha, vi räddade även Tinas lilla rumpa då vi skulle äta. Men det orkar jag faktiskt inte berätta, för jobbigt att skriva, helt ärligt.

Hittade mig själv i en video med laakso också ^^,
Helt svartklädd, inte svår att missa..

Okej.. jag kanske är svår att hitta :]


JAGORKARINTELADDAUPPMASSAMASSABILDERSÅNIFÅRKOLLABDB
PICS!
24-27 Maj!
http://BellaMoo.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE4MDIxNjgwMSZpZD01NDIzNDE1Mw==

Inga kommentarer: