måndag 28 mars 2011

Avslappande möte!








































Det är så här vi rullar på jobbet! Måndagsmöte i solen, med latte och morotsmuffin! Nom nom.

söndag 27 mars 2011

It's a fashion thingy

Kom på igår att jag behöver bli av med lite klänningar.. kom också på att man kan göra en tävling av det. Gissa rätt på hur många klänningar jag har i min ägo - och du får en. Stl 36 - 40. De som redan vet hur många jag har är däremot uteslutna.

Tävlingen klar

fredag 25 mars 2011

i ditt ansikte

Gästbloggsinlägg av Emil!

Hipsters, vad betyder för något?
Ett förlegat elitistiskt förtryck som publicerar aktuella alex shulmanesiska krönikor vars epitet publicerar krönikor som förtalar sanningen.

Bli inte hipster.

Emil / vaxjopuls.se/blogg/musik

torsdag 24 mars 2011

Snart är slutet nära! Eller början? Kolla här hur det går för Niklas i Stylisterna! Nicklas jobbar också på Beyond Retro, fast i Sthlm! Spännande!

måndag 21 mars 2011

















Åhåå, hahah, jag har fått en kalv döpt efter mig! Det är banne mig inte alla som får det! Läs här! Det är käraste Kajsa som är på semester hemma i Värmland! Orkade inte googla fram någon bild på en kalv, så det fick bli en illustration på en häst som jag gjorde för ett tag sedan, fint, eller hur!

Ja, som sagt... Kajsa är på semester, så det är jag som håller i trådarna i butiken fram tills på torsdag!

Idag har jag målat lite, känns skönt att få vara lite kreativ ibland! Kommer väl publicera det färdiga resultatet när det är, ja, färdigt!

måndag 14 mars 2011

Dör lite lätt
























Jag dör lite lätt vad fin lampa jag har! Gjorde den precis, alldeles nyss! Jag köpte en ganska ful lampskärm på second hand, en liten tyllkjol på jobbet, ett rosa sidenband och prismor på panduro... sen satte jag igång! Jag skar ut själva skärmen på lampan, satte på kjolen och dekoren... och VOILA - så har man en très chic lampa! Lampan gör sig inte rättvis på fotot, men det är ju nåt iaf!

I lördags hjälpte jag till Kajsa att måla om hemma hos henne! Hon håller nämligen på att renovera hemma hos sig och det blev precis färdigt! Och ÅH, så fint det blev! Kolla här på resultatet! Man kanske inte ser så väl, men det är något iaf.
2:07
Om 2 månader och 4 dagar. Åh, jag tycker att tiden kan gå fortare!


fredag 11 mars 2011

Tänk om alla skulle vara moralisk obegåvade.
Imorse hittade jag väääärldens bästa FB-sida.

måndag 7 mars 2011























Folk verkar gilla sailor-temat just nu! Igår kom en tjej fram till mig på stan och sa att jag var fin, och idag när jag var inne på Prickigkatt sa även kvinnan bakom kassan att jag var fin. Detta bar jag idag! Jag har klackar, och POFF så hamnar min midja i samma höjd som Kajsas bröst! Ganska kul, faktiskt... riktigt kul!

(kul att jag hänger på jobbet även när jag inte jobbar)

torsdag 3 mars 2011

Fiskklänning och 50-tal!























Nu har jag bytt ut min röda klänning mot en blå i fönstret! Den inhandlades på jobbet för någon dag sedan, och luktade då väldigt mycket fisk! Väldigt mycket fisk! Därav namnet Fiskklänningen. Nu har jag låtit den legat i blöt, och nu luktar den bara lite gammal klänning. En söt 50-talare med massa tyll och små blommor till detaljer. Den påminner väl lite (fast bara lite dåra) om Viktor & Rolfs SS 10, med tanke på deras utskärningar och lager-på-lager i klänningarna.
























...och den här koppen köpte jag för 45 kronor på Holmens marknad. Ett fynd, "nästan som hittat" tänkte jag, och slog till! 45 kronor för en Arabiakopp av Kaj Franck Sointu från 50-talet, herregud... nu har jag googlat runt och kollat om det finns lite auktioner på samma servis... och visst gör det det! Dock får man en kopp för 200 spänn, och auktionen är inte avslutad ännu. Åh.

Heh, bakom koppen skymtar man kronprinsessan Victoria som står på en balkong och vinkar med sin mamma Silvia och pappa Karl-Gustav! Den bilden har jag för att Karl-Gustav ser jätterolig ut, och jag blir glad var gång jag ser på den!



























Elli lekar med min telefon, och jag lagar middag! Sådär lagomt roligt blogginlägg. Ah, just det. Jag missade Body Shops klubbdag idag... 20% på valfri vara, och en gåva värd 289kr när man handlar! Åh, fail.

tisdag 1 mars 2011

Lady Gaga (eller ja, antagligen inte Lady Gaga, men kanske hennes stylister) var inne i vår brittiska Beyond Retrobutik och hämtade kläder till hennes nya musikvideo, Born This Way, som släpptes igår. Här kan man kolla på den.