tisdag 30 november 2010

Alltså, jag måste bara dela med mig av en liten, liten del av ett inlägg i min privata dagbok! Något som jag skrev för ett tag sedan! Jag tycker bara att det är så himla roligt, så himla fint och så himla tragiskt!

"...nu har jag skrivkramp och hjärtekramp.

åh.

hjälp mig.

jag tror inte på män.

jag tror inte på kärlek.

God natt
//fylleskalle"

söndag 28 november 2010

Mamma mu är 2 steg från paradise






















Jag kan inte låta bli att tycka att det låter som att Håkan sjunger "på radion sjunger maammma muu om hur mycket hon vill ha din kärlek"! (Mamma mu lite sådär diffust). Jag vet att så inte är fallet, men det hade väl varit kul! Om mamma mu sjunger om kärlek, och att Håkan sjunger om henne. 2 steg från paradise alltså.

...mamma mu är 2 steg från paradise.

onsdag 24 november 2010















Imorgon fyller mitt jobb hela 5 fina år! 5 år sedan första butiken i Sverige öppnades! Det firar vi i Göteborg med lekar och presentkort! Läs här! Har man turen att bo nära Stockholm, eller kanske till och med i Stockholm kan man efter att butiken stängts för dagen, fortsätta leka.. läs här isf!

Åhååjaja. Idag har jag jobbat, och halvvägs hem fick jag ett sms från Kajsa att det brann på jobbet. Hela Arkaden utrymdes, men antagligen var det ingen större brand, eftersom blogginlägget på beyondbloggen om att vi fyller år imorgon publicerades strax efter att jag kommit hem! Det är nämligen Kajsa som bloggar för gbgButiken...

fredag 19 november 2010














Idag åt jag middag med mina fina kollegor! (Bilden snodde jag någonstans från det stora, vida internätet... hade inte med mig någon kamera) Jag älskar verkligen mitt jobb och framförallt mina kollegor! Kajsa var ikväll helt galen av potatisarna som serverades... det enda som hon snackade om var nog, ja, potatisar och rödvin!

Nu ska jag sova, natti!

tisdag 16 november 2010















hmmmm...

idag har jag vaknat, bakat bröd, ätit bröd, virkat, virkat, lyssnat på musik, virkat lite mer, sovit, virkat och ätit! Trots att det har varit världens finaste väder ute, kände jag mig för att vara mindre produktiv och stanna inne idag.

Och - och! Hur fin är inte Kajsabajsa då? Läs här!

måndag 15 november 2010

Jag och Kajsa bestämde oss för att gå på museum idag! Men... sen kom vi på att alla museum är stängda idag, just för att det är måndag! Det tyckte jag att jag borde ha koll på, med tanke på min lilla vad-ska-jag-göra-idag-tips-för-veckans-alla-dagar-lista! Så, vi gick på stan och dreglade lite på allt...! Hade jättekul och jättemysigt, doftat på tusentals parfymer, smetat smink på händerna så att det inte längre får plats och ja, varit tjejiga.






















Hela Kajsa matchade idag! Rosa basker, rosa sjal, rosa nagellack, rosa stövlar...!















Till och med en rosa mobil!






















Vi gick till världens finaste butik! Jag ville helst inte lämna stället... de hade till och med en säng mitt i butiken, jag hade nog kunnat stanna och sova i den, tror jag!






















Sött julgranskrimskrams lite här och där, men mest överallt!















Turkosaglittrande bambisar.















Kajsa och julgransbollarna!















Jag och... porslinet?















Det var så himla mycket saker där!















Vi hittade till och med en tyllkjol från jobbet i den butiken... de hade satt den runt en lampa, som en lampskärm (som jag brukar tipsa kunderna om att man kan ha dem som när man inte använder dem)






















Sen gick vi vidare! Dreglade lite på saker som vi vill ha, men man kan ju inte få allt! Och gick till jobbet för att säga hejihej till Jonas, som har varit i Stockholm mer än en vecka nu!

lördag 13 november 2010

Hmh... det känns lite som att nästa gång jag startar min dator, så kommer den inte att vakna... jag "förhandssörjer" med att ta på mig en svart vintageklänning som känns som att trilla sönder när man har på sig den.

fredag 12 november 2010


Ja, jättekul! Björne eller Håkan - Håkan eller Björne?

tisdag 9 november 2010






















If you were the winter, I know I'd be the snow, just as long as you were with me when the cold winds blow.

Imorgon är jag ledig... ska passa på att städa lite och tillaga mycket mat som man kan spara i portioner! Praktiskt och nyttigt, det gäller att passa på när man kan!



















Nu är snön här, och jag kände mig lite smått barnslig när jag stod i köket och slängde upp armarna i luften, skuttade lite lätt och viskade "JAAAAAAAAAAA!" (de andra sover, så jag vill inte väcka dem). Ja, nu ska jag jobba... det blir en kort dag idag. Jag jobbar nämligen bara fram till kl 14!
Ja, jag tänkte ju gå och sova för ungefär två timmar sedan, men sen fastnade jag framför datorn och hittade massa saker som jag hade glömt, och skrattade jättemycket åt... därför gör jag nu ett bilder-jag-har-sparat-för-att-de-är-roliga-inlägg och delar med mig av glädjen!

Garfield minus Garfield, kika in där också.

Bilder från lite här och där, så som Awkward Family Photos, Fulheten, Tjuvtittat och egna bilder.



























































































































































































fredag 5 november 2010















Visst är det typiskt att det finns vissa låtar som ger en inbillning att det är någon som skriver med en på facebook-chatten? Det där lilla ploppande ljudet... jobbigt läge, jo.