fredag 25 juni 2010

Imorgon är det midsommar! Jag drar ut till Göteborgs skärholm med Kajsa, Jonas och hittils 37 andra!

Käka mat, bad och mmmmmm vad roligt!
















































































































Kajsa ville ha våfflor, Jonas ville ha öl, jag ville ha vin. Vi satte oss på en bänk för att enas, typ-ish.

Det blev till att dricka öl och käka skräpmat! Eller ja, falafel är väl inte sådär jättefarligt, men det blev pizza och hamburgare också! Jonas är vegetarian, Kajsa ville ha hamburgare, eftersom att hon bor i ett kollektiv med bara vegetarianer, och får inte äta kött hemma, så hennes kropp skrek efter det. Jag kände för att riva i lite pizzakanter, så jag beställde en sådan!

Efter det drog vi vidare till Kings Head och satt där i några timmar, mysigt. När vi väl bestämde oss för att kila hemåt, drog Jonas åt ett håll, och jag och Kajsa ett annat. Vi missade den sista vagnen hem till henne (jag skulle få sova hos henne). Vi blev så arga, så frustrerade, att våra salongsberusade ninjaben gjorde de mest attraktiva luft-karatekickarna jag någonsin gjort, och skådat!

I hopp om att Jonas mobil inte hade dött, ringde vi honom. Vi fick gå med honom hem, och skuttade ikapp mot honom från masthugget till hagabion. Oj vad benen sprang!

Hemma hos Jonas bjöd han på hembakat bröd (som var sjuukt gott!) och jag på vin!












































































Det blev en liten picknick efter jobbet! Jag, Kajsa och Anja, en flaska mousserande och käkade vindruvor och naturgodis! Vi bjöd med massa andra, men vissa komplikationer eller andra planer kom ivägen! Det var i alla fall mysigt! När solen försvann, stack vi till hard rock café för att säga hejhej till Kajsas vänner... och för att utnyttja gratis toa!

tisdag 15 juni 2010






















Här har vi Kajsa! Imorse kom hon med bullar som hon hade bakat kvällen innan, och på sig hade hon en jättesöt klänning! Hon började dammsuga direkt när hon kom till jobbet, lite som en hemmafru med bullar och allt... så jag och Jonas sa åt henne att ta på sig ett förkläde.

Se så fin hon är!

söndag 13 juni 2010















Hittade nog världens sötaste sak idag på jobbet!

Gick runt och plockade i ordning saker i butiken, när jag hittade den här koftan på golvet! "Hope this is OK Bev", står det broderat in på en lapp i nacken på vad jag tror är världens skönaste kofta!

Jag fick lite sånadär rysningar man får när man tycker att vissa gärningar är så himla fina!

torsdag 10 juni 2010


Vi tog ju för i allsin dar studenten för precis en vecka sedan! jag är verkligen dålig på att uppdatera! Här är jag och Linn i alla fall, på mp07c's "tåg", eftersom att min klass inte är den mest sammanhållna, så hakade jag på mina vänner istället.
Jag kommer vara ute 5 dagar av veckans alla 7. I måndags jobbade jag, och jag och Jonas tog en liten after work. I tisdags jobbade jag också, och då tog alla vi som hade jobbat en after work då också! Igår kom Elins bror hit från London, så vi gick ut lite här i Uddevalla... ikväll spelar Stefan och Youngfuck på Svanen, så då kommer jag vara där, och imorgon ska Elins bror ha en liten reunion på m2 i gbg. Herrejisses, men åh så kul!