torsdag 27 maj 2010

woho! Imorgon smäller det!

Nu är jag nere i Växjö, hos Emelie och Saga. Idag har hela dagen (mer eller mindre) spenderats på VDK och växjö konsthall... Emelie har sytt på sin kollektion 24/7, och vi har övat på att gå on the runway. Rockigt.

tisdag 25 maj 2010

"Tack, tack så mycket!" "Tack!" "Tack tack!" så lät det i princip hela förra veckan! Men jag gillar det! Att komplimanger bara flyger in lite här och där! Var det inte att jag hade fina kläder på mig, så var det för den nya frisyren (ja, jag har klippt mig, igen), var det inte för frisyren så var det för mina foton. Jag gillart! Jag gillar er!

Jag har ju förresten fått jobb på Beyond Retro också. Efter praktiken på Beyond Retro i knugliga hufvudstaden sökte jag till Beyond Retro i Gbg. Jag har hoppat in lite då och då när ingen annan har kunnat, eftersom schemat är fullt. Igår ringde Jonas mig och undrade om jag skulle kunna mig att jobba söndagar och någon veckodag, -absolut! Sa jag. Nu sitter jag bara och väntar på schemat.






















Sara fotade mig lite till sin portfolio i all hast! Här är ett av fem foton! Imorgon drar jag till fina Växjö och hälsar på fina Emelie och Saga, och min gamla skola VDK. Emelie har redovisning av sitt projektarbete kan man säga, en modevisning, så jag ska gå för henne.

Nu är jag ganska kissenödig, har varit det i ungefär 1½ timma... det kan inte vara så nyttigt!













































































Sådär! Nu är de här! Fotona som jag hade till mitt projektarbete! voila, trés chic!

fredag 21 maj 2010






















Idag kom boken! Boken som gav mig idén att ha kajsa med peruk i mitt projektarbete! Jag blir som sagt sponsrad av kitty wigs, som också ligger bakom boken! Så, idag kom den i posten, och jag är överlycklig! Julie Jackson (hjärnan bakom det hela, och som jag har haft kontakt med) är alltid så gullig i sina mail, och i boken har hon satt en personlig signering.

Tulpanerna till höger i bilden plockade jag i onsdags, efter att vi hade varit på trägårn. Man gör så knasiga saker när man har fått i sig lite vin. Men de är fina iaf!

Imorgon blir det jobb på Beyond Retro igen, roligt! Skitkul!

måndag 17 maj 2010









Något litet som jag fotade förra veckan.

söndag 16 maj 2010

Man vet att man går media när man på studentbalen dansar med en systemkamera i handen, ett extra minneskort i andra handen och samtidigt tänker att "herregud, vad detta ser ut som silja-line-reklamen!"

På onsdag är det redovisning av projektarbetet! Känns gött! mellan kl 12 och 19 är det fritt att droppa in på Sinclair och kolla på MP3ornas projektarbeten!

lördag 15 maj 2010



filmklipp från balen, mer foton hittar man här!

söndag 9 maj 2010














































sånt jag gör när jag har lite tråkigt - söker efter skeva sökningar på google!

jag är rädd för russin - mycket roligt.
det är ju bara lite aids - tragikomik som jag älskar.
varför måste uttrar dö? - väldigt roande

lördag 8 maj 2010

Alltså, shit... det är 26 dagar kvar till studenten.
6 dagar kvar till balen.
11 dagar kvar till redovisningen av mitt projektarbete.


Jag tar studenten snart! Jag ser ljuset! Fast med ljuset kommer väl möker från någon annan källa, antar jag! Jaja, jag längtar i alla fall! Jag vet inte hur det blir på studenten... alla i min klass älskar ju varandra så mkt (läs med ironi), så vi har inte fixat något släp eller liknande. Jag tror jag tar en kundvagn och ber någon skjutsa mig!

Balklänningen är kirrad sedan två månader tillbaka, skorna för en månad sedan och idag inhandlades det ett diadem. Sminket är oklart och frisyren likaså, men jag tror att jag vet hur det ska vara snart!

Om 18 dagar drar jag ner till Växjö, fina Växjö, älskade Växjö... eller? Heh. Jag ska i alla fall gå för Emelies visning. Treorna på hennes skola, min förra skola, VDK har modevisning. Spännande.

fredag 7 maj 2010

åh, det var ju en evighet sedan jag uppdaterade!! Jaja, cv-fotona nedan var till ett cv som jag tänkte lämna in till Beyond Retro i gbg... sagt och gjort! På torsdagen för någon vecka sedan lämnade jag in den, personalansvarige verkade glad! De hade ringt från sthlm, så han visste att jag skulle komma förbi. Tisdagen efter jag hade droppat mitt cv ringde han och undrade om jag ville hoppa in för en annan som inte kunde.

Woho! Tänkte jag! Såklart jag ville hoppa in och jobba! Så, jag får hoppa in när ingen annan kan, eftersom schemat för sommaren redan är satt... men man kan ju hoppas att något händer till hösten.

Hursom, det var kul att vara där och få jobba lite! Kanske inte riktigt det jag är van vid från sthlm, med tanke på att butiken är mycket mindre, och där finns ingen "grotta" som det kallas... lager alltså, för prissättning och förvaring!