lördag 27 februari 2010




























































































Alltid lika uppskattat att få hjälp av katten när sänglakan ska bytas!
Varför råkar jag alltid ut för skeva raggningsrepliker? Som jag tidigare kanske har berättat, råkade jag ut för; Någon knackar på axeln, och säger "Hejsan, har du träffat (vid detta tillfälle) Martin?" Killen som knackade på axeln går iväg och hans kompis Martin kommer fram och hälsar. Usch.

Men igår kom ytterligare replik som jag kan lägga i sparlådan! Jag och Linn gick till tatueringsmässan Tattoo Meltdown i Trollhättan.. vi ställde oss i kön en stund och när det blev min tur att betala sa killen bakom kassan;
"Och du ska betala i natura?" Man kan väl säga att det är tur att jag är lite som en döv tant ibland så jag hörde inte bad grabben i kassan sa, så jag slängde ur mig ett "Va? Vad sa du?" och jag sökte verkligen efter ett svar... killen blev röd i ansiktet.

tisdag 23 februari 2010

sportlov... då ska man ju faktiskt sporta lite!

Igår kom mika hem till mig... vi bakade äcklig paj och åt goda muffins, kollade på factory girl och snackade skit! Precis så som man ska göra..! Hon sov över, och i morse drog vi iväg till simhallen med Elin! Så, jag har gjort mitt sportande denna vecka.. (höhö).

Jag har käkat thaimat (grön currygryta) och afrikakäk (country-chop). Jag har ätit ostmacka med äpple på och druckit te! Jag och Elin klippte Johans hår, sedan kollade vi på ghost whisperer..! Jag har även snackat lite med Max, som alltid är väldigt givande. Jag har KOLLAT på tv, och tänkt på hur onödigt det egentligen är. Istället slog jag igång SVTplay och kollade på lite dokumentärer... nu ska jag sova.

måndag 22 februari 2010























För stunden käkar jag ett gott äpple... det var ett tag sedan, faktiskt! Bortsett från äppelbitarna jag åt hos Tina!


Helgen var snöig, blåsig, kall, fin och vacker med vänner. Med lack of energi orkar jag inte posta fotona från i helgen just nu... istället visar jag den svarta tulpanen som Stefan gav mig i fredags. Just nu hänger den i mina gardiner tillsammans med ljusslingan. Lite synd bara att färgen har flagnat...

onsdag 17 februari 2010

Jag älskar komplimanger... inom loppet på kanske 36 timmar har jag fått ungefär 7 komplimanger! Och jag blir alltid lika glad, även om det kanske inte syns!
Fick precis ett mail från Julie på Kitty Wigs... som meddelade att kattperukerna till mitt projektarbete + praktik blev skickade igår! Spännande!



















































Mer post! Mer broscher! Jag tror att jag har någon slags fetisch eller något, ungefär så som jag har för dragkedjor. Broscherna som kom med posten idag är från 60-talet, respektive tidigt 1900-tal, om man ska tro det man läser.










































Igår drog jag mig in till gbg, för att droppa av två målningar till Youngfuck.

Här är en dem! Den översta målningen blev lite ändrad på när jag kom till Mitt Andra Hem (Där spelningen höll till). Stefan ville ha lite bröst på, så då målade jag på två par bröst! Fin spelning (som vanligt?) lite krångel med ljudet bara!

På vägen hem missade jag preciiiis spårvagnen, orkade inte vänta 2 minuter på den andra, så jag började vandra från masthugget in till centralen! (haha, ja... jag vet, lathet! Men jag fick motion iaf!) Passade på att ringa Emelie på vägen, vi pratade om flytt, om Saga, om att jag ska bli tjock (men inte om fingrarna), om Jolle och om att Emelie skulle komma och möta mig vid grönsakstorget... (hon bor i växjö).

söndag 14 februari 2010

Semla. Semlor.

Igår såg jag två människor sitta och käka var sin semla när de satt och väntade på att spårvagnarna skulle komma. Och jag tänkte "Hur tänkte de nu?" Jag menar... det var KALLT, de väntade på spårvagnen, så de slängde i princip i sig dem... ja, jag funderar fortfarande. Varför kunde de inte bara semlorna och käkat dem inomhus, där det är varmt, lugnt och stilla?

fredag 12 februari 2010































Första bilden; Ni vet, när man egentligen har saker att göra... men inte orkar för tillfället.. så sätter man sig ned och pysslar! Jag pysslade och gjorde en brosch av femtioöringar som inte längre går att handla med! 4.50:- kallar jag den... fast man ser bara 4 kr på bilden, den sista femtioöringen är lite gömd..

På den andra bilden är resultatet av den lagade broschen jag fixade till igår!

torsdag 11 februari 2010





























Fick ett sött, ytte-pyttelitet brev på posten idag... och när jag väl öppnade paketet var innehållet trasigt! Nu sitter jag och försöker laga broschen.. med pappas superlim och pincett!






















Alexander McQueen är död. Jo. Självmord. Fy.

onsdag 10 februari 2010
















Alltså, ÅH - vad sugen jag blir på att flytta! Emelie ringde idag och meddelade att alla i Sagas band vill flytta till gbg... alla utom Tim!

Hur som, jag har tittat runt på lite lägenheter, och det gör mig bara mer sugen! Och om det skulle bli så att vi flyttar ihop - blir vi som en enda stor familj, som bilden ovan! Hittade den på den fabulösa sidan Awkward Family Photos. Den lilla pojken längst till vänster påminner om en annan pojke som heter Hugo. Jag och Hugo gick hos samma dagmamma och förskola. Jag gillade honom inte. Mest för att han såg läskig ut.

tisdag 9 februari 2010










Vad jag har längtat mest efter idag var väl att få installera ljusslingan jag köpte idag! Nu hänger den där, och är fin!

måndag 8 februari 2010

Idag har jag accepterat tre vänförfrågningar och nekat en, på facebook. Facebook! I-land... ojojoj.
Check! Halva praktiken är fixad! Som jag tidigare har skrivit så sponsrar Kitty Wigs mitt projektarbete... Nu ska jag även tillägna min praktik åt dem! Jag ska fota åt dem och koncentrera mig på att framhäva katten i fotona.. mer säger jag inte! Hohoo, vad kul!





















Bwöh, bwöh, bwöh och allt det där!

Idag bar jag mammas gamla slip-over väst från sena 70-tal... kanske tidigt 80, jag vet inte. Den har renar på sig iaf, och på ryggen står det Lena.

Grattis till mig förresten, idag har jag varit 20 i en månad.. grattis till Hamster också, om en månad välkomnas hon in i vuxenlivet! Vi firar vår gemensamma dag idag egentligen.. men ungen svarar inte sin telefon. Piss. Eller ja.. jag älskar dig, Emelie.

(Och varför ska ALLA, verkligen alla känna varandra?!)

söndag 7 februari 2010
















Idag åt Herr Gris middag ensam.
Fru Gris lämnade en lapp på toalettspegeln att hon har lämnat honom.

Det blev ett ägg och en morot till middag. Ensam morot, ensamt ägg, ensam gris. I byn har syjuntatanterna redan börjat tala och skvallra om händelsen. Vad ska Herr Gris ta sig till? Kanske byta bostad... kanske flytta till en större stad? Kanske börja dricka whiskey för sig själv om nätterna när sömnen inte slår honom? För så här kan han inte fortsätta. Inga mer morötter, inga mer ägg. Herr Gris släcker lampan och lämnar matsalsbordet.


Fotona är från när jag gick på VDK, alltså tre år sedan. Usch vad tiden går fort!
















Oh well, sådär lagomt road! Man får väl se till att roa sig själv! Detta var innan jag mådde illa och efter jag hade duschat.

Hur jag har spenderat min dag:
Vakna
äta
blivit klippt
duschat
lyssna på musik
äta
fixa saker
äta
må illa
sova
äta
smakat på röda viner
This is England
The Fifth Element
...nu ska jag väl sova.

lördag 6 februari 2010


















Så här ser det ut när jag mår illa, och Kajsa kommer och tröstar mig.






















Så går det, när man får underhålla sig själv på småtimmarna! Och det blir till musiken av Wavves!

Jag har iaf smått bestämt mig på hur kommande tatuering kommer se ut!

torsdag 4 februari 2010






















Ja, vi kör väl med ett fint dagens citat, i brist på annan information! Citatet fick jag och Mika ta del av tidigare idag när vi korsade ett övergångsställe, och citatet kommer från ingen mindre än den fint porträtterade Elin ovan! (Vi lekte lite med fish-eyet)
"Åh... där är hon! Hon som kommer ihåg mig!"

Viljan att bli accepterad lyser starkt ur ögonen, den flödar!
Historien om världens mest ensammaste flicka?

onsdag 3 februari 2010

"..i Tjernobyl... där de surfar på radiovågor!"

500:e inlägget, det firar vi med party. Nej, disco.





























































Idag snöar det som attans ute! Det snöar från alla håll! Uppifrån och ner, nerifrån och upp. Från höger till vänster och vänster till höger. Nordost till sydväst, sydväst till nordost. Nordväst till sydost, sydost till nordväst. Hit till dit, ja... du förstår nog.

Nu ska jag sätta mig och skriva lite. Kul. Skriva. Religion. Ja, det finns lite ironi bakom det. Och min katt är bra på att se lobotomerad ut. It's her major.

tisdag 2 februari 2010

Hmmm, jag har tänkt på en liten tatuering. Bara tänkt, jag kom på den ganska nyss, för 20 minuter sen kanske.












Var på loppis i lördags.. hittade 4 st Gustavsbergtallrikar för 5 kr/st (Den blå) och 8 st djuptallrikar med rosmotiv för 10 kr/st. När jag kom hem märkte jag att en av djuptallrikarna hade fått en fet spricka i sig, så jag antar att den är bara att slänga. Jag hittade också två dekorkuddar och ett par royalröda, knalliga, lackskor... ballerinaskor.

måndag 1 februari 2010
























Efter att jag hade fotat Filip, lekte vi lite med de ballongerna som blev över! Piow, piow! Här är de, lite så där simpelt...


Lördag kväll; Det blev inte releasefesten med MDY på storan.. vi skippade det totalt och kvällen började på Sejdeln och sen Saturn med sin manchesterkväll.. Fint, det var fint. Efteråt drog jag till Nef, och de andra åkte hem!

Nu har jag ett jättefint schema upplagt för dagen! När jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga röven av mig, sen, vid 20.00 ska jag kolla på Outsiders på kanal5, som idag handlar om att vara fixerad vid fett. Jag såg trailern igår och kände att "det måste jag kolla på!" Efter det ska jag slå på p3, för att Stefans band ska vara med.. som jag skrev tidigare.
-webradio
-