söndag 27 december 2009

Hittade en sida här om dagen, där folk som skickat sms till fel personer har delat med sig av sin klantighet... Här har ni den!
Hittade ett jättefint felskickat sms... läs det

"Till: Leo
Sms: Sitter och tycker synd om mig själv som aldrig kommer att få dra fingrarna genom Leos hår, och längtar till måndag då jag får se honom igen...
Svar: Um... vill du att jag ska glömma bort att jag läst det där?

Förklaring: Leo visste inte att jag var kär i honom. Men till slut fick jag dra fingrarna genom hans hår ändå...

/Matilda"





















Ja jävlar i mig!

Idag har jag lyssnat igenom hästpojkens nya, konstant. Små korta stunder är den som gått mest, tror jag. Jag har även packat... och jag är inte färdig ännu! Har lite problem med att packa lite, eftersom jag älskar i princip alla mina kläder, och kommer säkert hitta nya kläder i LDN måste jag packa lätt. Det brukar inte finnas i mitt vokabulär.

Jag har också varit ute och inhandlat lite varor... sånt typiskt svenskt till Grodan och Gaba i LDN. Hämtade vågen hos pappa eftersom jag säkerligen kommer packa mer än vad jag får... och jag kom precis hem från Neo! Satt väl en timma och matade och gosade med honom, jävlar vad social han är!

Nä, nu ska jag fortsätta! Jag ska sy in en kjol, hitta en tygväska jag sydde för ett halvår sen.. hittar jag inte den måste jag hitta tyget jag använde och sy en ny! Jag ska packa klart, färga ögonfransarna och ladda över musik till mp3n.

lördag 26 december 2009

Ooouf, jag kom hem från gbg kl 10 imorse. Jag har sovit 1 timme det senaste dygnet. Men det var kul! Jag orkar inte skriva ned allting, faktiskt! Bara att allt inte blir som man alltid planerat.

Dessutom kände jag att jag inte kunde få nog av Mika, så jag följde med henne till Torp och mellandagsrean... jag hittade en fulsnygg varm mössa... en stor, fet halsduk och skitsnygga tumvantar i läder med dragkedjedetaljer. Mmm, Nu har jag varma kläder så jag klarar mig!



































Igår tog jag Mikas Kellys-StyrbordBabord-Tintin-all nighter-virginity! Det var fint. Vi missade dock Storan. Next time, see you next year, Mika!

fredag 25 december 2009

Alltså... jag behöver ett par nya hörlurar!

Mina gick sönder, så jag fick Linns ipod hölurar... nu har de gått sönder, så jag använder ett par jag snodde åt mig när jag sist åkte 1a klass på tåg.. man får ju såna där asdåliga där. Men, nu har ena gått sönder där, så man hör bara ur den högra! Fan, tur att jag får låna Bills wesc när jag drar till LDN.

...fast nu har jag lagat de jag fick av Linn, men ljudet har blivit sämre.

Hade jag inte sagt att jag bara ville ha pengar i julklapp hade jag önskat mig ett par feta hörlurar! Kan väl rabbla upp vad jag fick också. Torkat renkött (normalt, ja) av mormor, en slags rubricks kub a la 360 grader, örhängen, biobiljetter (nu kan vi ta våran bio-dejt, Mika!) Porslin (jag får en tallrik och skål varenda år, de där jättefina som nästan ser lite stickade ut på kanterna) och uhm... ja, kommer inte ihåg om det var nåt mer, förutom pengar! £110 av familjen, 500 sek av mormor, och lite extra av pappa som jag inte fått ännu... vet inte hut mkt, men det spelar banne mig ingen roll. De betalade ju min resa också, som födelsedagspresent. Nu klarar jag mig, hoppas jag.
Ja... sitter och väntar på Mika... Ikväll ska vi skaka rumpa all night long i gbg! Vet dock inte var, ännu! Mitt största problem för stunden är väl vad jag ska ha på mig och vilken färg på naglarna jag ska ha. Puderrosa, mörklila, svart, blodröd eller royalröd är vad jag känner för. Jobbigt val.

onsdag 23 december 2009

Who would have known! Det blev en halsduk!
















Ibland öppnar jag blocket, läser lite. Ibland öppnar jag blocket, läser lite, kollar upp ett tag, tar ett djupt andetag och stänger igen blocket.

"25/10-09
Tur för mig att jag inte gick vägen förbi väktarna, för vem vet vad de hade gjort om de såg mig så här."

"28/10-09
Ge mig vin och sällskap
Ge mig mer."
Åh, jaaaaa! Jag fick precis hem Hästpojkens nya! Fotona på insidan är ju bara underbara, och skivan har samma tryck som den första, fast inverterad. Här ska det lyssnas!

Från Där Jag Ropar, heter den.
Oj, oj.. oj!

Jag är trött!

Igår hade vi en liten reunion, Linn kom hem till mig först, sen traskade vi över (eller ja, Linn hade bilen med sig) till E's place för att träffa Sara och Per! Mysigt... snackade lite och åt lite, drack te... gott.

Sen närmade sig klockan 1 och alla var jättetrötta! Men, precis då kom Mika hem från LDN, så vi satt uppe ett tag till! Så här sitter jag... med Mikas oystercard som jag ska få använda när jag är där (om fem dagar). Plastfickan till oystercard-et (kan man skriva så, på svengelska?) är sponsrat av Ikea, gött!

tisdag 22 december 2009

Mamma bjöd mig på frukost på Röda Rummet idag, älskar stället! Medaljongtapeter och rokokomöbler, massa téer och en julgran mitt i allt.

Jag tog en brie och chevréostmacka med grönt té av en lite starkare smak.. kommer inte ihåg vad det hette.
Råkade ta lite för mycket tvål när jag duschade idag... av det gjorde jag vad som måste varit den största såpbubblan i min historia!

måndag 21 december 2009






















"27/10-09

När jag blir gammal kommer jag att bli en bulltant. Helst tillsammans med Emelie och våra tjugoelva katter (som kissar lite här och där).

Jag kommer bli sån tant som bjuder allt och alla på nybakta bullar och mellanmjölk. Alla i mitt trapphus kommer kunna lämna sin lägenhet, sin morgon med en vaniljbulle i vänsterhanden och ett turkost plastglas, fylld med mjölk i högerhanden.

Men sen. Sen kommer alla vilja ha bullar! Alla kommer vilja ha mina bullar, för de är så jävla goda! Och då kommer den där känslan över mig. Jag kommer få en sån jävla ångest, för att jag inte hinner baka bullar till alla, för att jag inte kommer kunna tillfredsställa alla.

Bulltanten kommer nog dö av ångest, troligtvis för att hon inte orkar. Prestationsångest, för alla ska bli nöjda. Alla ska få känna smaken av vanilj medan bulltanten sakta dör."
Har länge funderat på att publicera något ur min personliga dagbok... men jag vet inte. Kanske senare idag.
Det kanske var dåligt gjort. Att inte tänka när man är sårbar är lätt att göra.

söndag 20 december 2009























Ja, ännu en målning... nästan kopia av denna.
Satt och målade den på tåget hem från Växjö.
Nu blir det knepigt... riktigt knepigt. Jag har sagt att jag bara ska på en festival nästa år... men Emmaboda har bokat Crystal Castles (som ställde in i år) och Radio Dept. Siesta har MEW, [ingenting] och The Bear Quartet.

Det blir väl två festivaler, förmodligen! Min ekonomi kommer vara på botten, som vanligt.
Följer inte längre regel 33.

Nu ska jag iväg till Sara, fina Sara... ska bara hitta mina mjukisbyxor och långkalsonger... det är svinkallt ute! Och ja, en dag som den här är det tillåtet att vistas i mjukbyxor.

Igår var vi på Stars n Bars och sen vidare till Svanen. Jag och Sara kommer bli perfekta skvallertanter.

torsdag 17 december 2009

Följer regel 33.

Nu är jag i min gamla stad Växjö! Ikväll ska vi göra knäck, baka saffransbullar och pepparkakor! Vi ska leka i snön och frysa rövarna av oss! Vi ska mysa! Jag har precis blivit klar med en religionsuppgift och skickat in den, Emelie har varit jättejätteduktig och diskat det som Saga egentligen skulle diska.

Imorgon ska vi till min gamla skola och Emelies nuvarande skola, VDK på en julfest!

På lördag åker jag hem igen...

onsdag 16 december 2009























Behind the scene

Så här fin var Mika när vi fotade igår. "Fan, du blev inte så ful som jag hade hoppats!" det är tur att jag ä en bra vän. Så här går det när det börjar gå liite över styr i studion! (Mikaela, du får säga till om du vill att jag ska ta bort fotot och ersätta med den färdiga produkten)

Jaja, om någon timme drar jag till Växjö och min Emelie!

Timbuk sa precis i radiohjälpen att han bar Henrik Berggrens (BD) kavaj... jag fick lite ont i hjärtat och tänkte att "så kan man inte göra!"

tisdag 15 december 2009




























































Pingisklubben och Musikhjälpen.
Pingishitler och trogna lyssnare (stod ute i kylan och lyssnade två timmar.. melllan kl 02.00-04.00)




måndag 14 december 2009

Jag tänkte skriva nåt bra, och roligt här... men jag kommer inte ihåg vad! Så, ja.. jag kan väl säga att jag kommer bli av med mig Pustervik-virginity ikväll... Pingisklubben!

Hej på er!
Mormors hund, Millan dog i morse...

söndag 13 december 2009

Har hänt massa idag! Nästan i alla fall!

- Jag har jobbat.
- Jag har hittat 7 år gamla foton på mig och Susanne, från en photobooth i Umeå. Jag ser rätt töntig ut. (Visar sen, när jag har scannat in dem)
- Jag har kommit på att jag har tappat bort två smala skärp. Ett kornblått med lackerad yta, och ett turkost, glittrigt och även det med lackerad yta!
- Köpt 4 st garnystan för 1 spänn!
- Jag har upptäckt hur lång hals jag egentligen har.
- Funderat på om man kanske ska ta och göra sig en tygväska, fast i svart lack.
- Filosoferat lite inom träning av muskler och ställde frågan "Kan man få muskelvärk i PC-muskeln?"






















Så här road var jag i ljusbordstudion i fredags! Så road att man börjar ta flumkort på sig själv och mammas gamla glasögon! Nu ska jag iväg och jobba...






























Gamla foton som jag inte fått för mig att publicera, förrän nu.. Rysk tvål i vårat badrum och min taklampa som jag köpte för fem spänn...

lördag 12 december 2009








Haha, gött att vi har synkade hjärnor... att båda drar paret på pressbyrån som liknelse, samtidigt!
(paret på pressbyrån var början på en väldigt bra och fin kväll i gbg!)
Äventyr, jag menar det! Det händer faktiskt saker i Uddevalla!

Idag, på väg hem från min vanliga löparrunda såg jag det mest surrealistiska denna vecka (och det är lördag, alltså har det inte hänt så mkt i u-a trots allt).

Jag såg tomten! Tomten kom körandes på en gammal, gammal moppe ut från Sörkälletunneln. Han var tjock, hade riktigt skägg och GAMLA tomtekläder.









Såg att min Maria hade gjort en, så jag kände att jag också behövde göra det! Detta är vad jag lyssnar på för musik!

Gör din här!

...och glo på min last.fm här!

fredag 11 december 2009

I min plånbok har jag;

52.75 kr i Danska kronor
8.50 kr i Svenska kronor
£ 20
1 USB-minne
4 st Ipren, 1-grammare
2 kvitton från Röda Rummet
3 kvitton från Styrbord Babord
7 kvitton från Jazzhuset
1 kvitto från Willys
1 kvitto från Sofiero Slott
3 kvitton från Kontiki
1 kvitto från Swedbank
3 kvitton från Åhléns City
2 kvitton från Make Up Store
1 kvitto från Synsam
1 kvitto från Länstrafiken Kronoberg, Växjö stad
1 kvitto från Skånetrafiken, Mölle - Viken
4 plåster, med popart som motiv
1 lönebesked för December
1 lista med öppettider hos simhallen
1 simkort (till simhallen)
2 bankkort
1 ID
1 ICA-kort
1 CSN-kort
1 SJ-kort
3 st olika lånekort till 3 olika bibliotek i 2 olika städer
1 hemmakväll-kort
1 Fritidskort
1 Patientkort
1 Apoteket-kort
1 100-kort
7 visitkort

torsdag 10 december 2009




Lite låtar så här vid lunch.

onsdag 9 december 2009






































































Så här ser jag ut när jag ska ut och röra på mig! Motion, motion, motion. Egengjord, stickad mössa, löpartights, adidas på fossingarna (både sockar och skor, nördigt) och en ANKY-topp som egentligen är till för ridning.

Ja, jag korvar mig rätt mkt på bilderna.. men vad gör man inte för konsten!

tisdag 8 december 2009

...idag är det en månad kvar tills jag blir 20! The big 2 - 0!
En månad till 20, 20 dagar till London.

Mamma gav mig en present idag.. som jag ska öppna på min födelsedag när jag är i London.. fina, fina mamma. Jag ska lägga den vid mitt pass, så jag inte glömmer eller tappar bort den.

Våran låt, Emelie


Eller som vi lyssnade på under Emmaboda -08. När han började på den här låten, och du nästan tappade andan.

Du är underbar, Emelie. Fin på alla sätt. Den 8 Februari 2030 ska vi ses i Köpenhamn, och är vi inte gifta sedan tidigare ska vi gifta oss. Kommer du ihåg att vi sa det? Det är 20 år kvar... det är våra liv, ihopslagna. 20x2. 8 Februari, för att det är våran gemensamma födelsedag. 2030 för att då är vi 40.













Jag och Emelie, -06. Här hade vi kommit hem från en halloweenfest.. Jag var full och Emelie var nykter. Nyktra Emelie failade att rosta bröd, som skulle bli nattens käk.. det blev 90% cancerbröd=bränt. Jag tror vi chattade med Alex här, jo.. det gjorde vi. Och jag tyckte att Kitty-Cat filmen var jätterolig!

Emelie ligger på sjukhus.
Läkarna är elaka mot henne.
Och de vet inte vad som är fel.
Det är tur hon har Saga hos sig.

måndag 7 december 2009

Nu är det sådär igen. Så som det brukar vara när jag bara vill vara med min Emelie. Fast, det går inte.. för hon är i Växjö.

Emelie, som skakar vett i mig, får mig tänka på annat.
Emelie, som ibland inte säger något, utan låter det rinna ur mig.
Emelie, som håller om mig när jag behöver det.
Emelie, min bästa vän. Även om det låter klyschigt.

En låt
En låt till
Ibland läser man sånt som man inte borde läsa. Usch.

söndag 6 december 2009























Såja! Tadaaa! Här är den! Jag kände lite press från Mika, som påminde mig att ladda upp bilden! Haha, här är den som jag snackade om i inlägget nedan. Vet dock inte riktigt om den är klar... funderar på att lägga till en enkel bakgrund bara, lite färgstänk, typ..

Som vanligt; målningar är mycket bättre irl... och klicka på den så blir den aningens större :)
Hmm, mmm! Jag sitter och målar, och jag tror banne mig det är det bästa sedan DEN HÄR bilden..! Det är röda läppar, det är lättklätt och transparent. Jag lägger upp den så fort den är klar.

lördag 5 december 2009

817218096

Jag är uttråkad, idag ska jag;
Diska
Duscha
Skicka iväg ett mail till cyberphoto (min kamera fungerar inte som den ska.. igen.)
Gå på second hand och se om jag hittar en perfekt väska som handbagage till London.

En liten låt jag lyssnade på när jag övningskörde tidigare idag.











Jag här länge letat efter en prinsessklänning version; vuxen! Och ser man på, nu har jag ju en! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har gått runt och varit lite avundsjuk på alla små ungar som får ha på sig massa fina prinsessklänningar.

fredag 4 december 2009






















Vogue Paris le Calendrier 2010! Vad säga? De har jobbat med ljus och sexiga modeller.. sex säljer! Jag vill ha en kalender iaf, skitsnygga bilder!
Jag har inte jobbat på.... jättelänge. Jag har inte ens åkt in till gbg på jättelänge. Sist tror jag var på Stefans födelsedag.. eller?

Blir väl till att åka in och jobba på söndag. Jag är ung och behöver pengarna.






















Så här går det när man sitter och redigerar ett foto för länge! I kinda like it though. Sitter och fryser röven av mig i fotosalen just nu, helt ensam... med spotify! Det sociala livet som fotograf?






















För tre dagar sen tänkte jag "Fan, vad skämmigt! Det är första december, och jag kan gå med uppknäppt jacka och utan halsduk!"

Yeah, right. Nu är det ju så att man måste ta på sig en extra tröja under jackan, stänga jackan och gömma sig i sju tusen halsdukar! Jag duschade en väldigt skön och lång dusch imorse, nu sitter jag och skakar. Äh. Skola om 40 min!

Idag kan man köpa Bohusläningen och glo på mina illustrationer om man känner för det. Eller så man kan kolla på bilden här ovan.

tisdag 1 december 2009


Alltså... den här filmen är så fin. Jag älskade den när jag var liten, och älskar den fortfarande. Hjärtskärande. Allrakäraste Syster heter den...






















Idag visas första avsnittet av julkalendern! Dessutom är det byta-sida-på-kalendern-dagen! Den här sidan publicerades i fredags på UNG-sidorna. Fatta vilken nostalgi jag kände när jag skrev det! Jag glodde på massa massa klipp på youtube samtidigt som jag skrev, underbart!

Vi listade top fem julkalendrar...
1. Mysteriet på Greveholm
2. Tomtemaskinen med Pettsson och Findus
3. Julens Hjältar
4. Jul i Kapernaum
5. Kaspar i Nudådalen

Dock så kom inte min absoluta favorit med (Näst efter Tomtemaskinen med Pettson och Findus) Kurt Olssons Jul för bövelen! Det var bara jag och Erik, redaktionschefen som hade sett det, så vi fick skippa det...