lördag 28 juni 2008


Guuuud, vad jag är seg på att uppdatera! Jaja, hjälpte mamma hitta kläder iaf! Hon köper ju alltid det gamla vanliga... linnen och sånt. Därför är det väl helt logiskt att jag lägger upp en bild på mig, käkandes massa gotta? Jo.. jaja, det blev två klänningar och en blus/tunika till mamsen iaf.

torsdag 26 juni 2008

ÅÅÅÅH! Topshops hemsida är en plåga! Jag går in och vill ha allt! Kan inte nån bara ge mig några miljoner?

Ledig idag... skönt! Nästa vecka blir det till att jobba 4 dagar i rad... (ja, jag tycker det är jobbigt!)

tisdag 17 juni 2008


Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se.


Jag peppar Emmaboda nu!


...har haft ont i ryggen snart tre dagar, vad göra?

lördag 14 juni 2008

Gbg igår! Jättekul, bör göras om snart.. tycker jag! Nu är jag bara så jävla trött, måste sova snart så jag orkar med jobb i 8 timmar imorgon, tyck synd om mig. Eller nej, kom och rädda mig... sitter typ mitt emot Schillerska!

fredag 13 juni 2008

Jag är sååååå impulsiv.

torsdag 12 juni 2008

HästHästHästpojken!

Hästpojken! Bäst efter Libertines! Spelningen på Siesta, guud... himlen! Det enda minus vad att nån stor kille klängde på mig hela jävla spelningen, förutom i slutet då han fattade att det var irriterande! Nästa stopp; Emmaboda! Peppen till tusen! Emelie är jättesnäll som bjuder med mig till Emmaboda som julklapp och present! :)

http://www.youtube.com/watch?v=D1UY3P1UnHo eftersom att jag inte kan lägga in något jävla klipp, min dator är cp.


Jävla tjat om last.fm!

Här är den, tillslut! Jag är ju en sån människa som bara får cpryck om jag inte bestämmer mig, så jag tar ju vad som helst! Här är min nya last.fm, med exakta listor av vad jag lyssnar på... kul grej liksom.

http://www.lastfm.se/user/stordochfin/

onsdag 11 juni 2008

...fortfarande last.fm!

okej, inget av nedanstående fungerar... namnet får max innehålla 15 bokstäver >.< Bummer! Nu måste jag klura ut något annat, som jag inte kommer bli less på om två år!


...stordochfin, duger det som en finalist kanske?

last.fm

densvenskedubbelhaka, för att det är kul
eller
curedbyyournoise, precis som bloggen

?

Last.fm

Nej, banne mig! Nu skaffar jag mig en ny last.fm! Min cpar ju heeela tiden! Kan ju direkt meddela att listan där är inkorrekt också.. Funderar på ngt i stil med dubbelhaka... den svenske dubbelhaka, för jag avgudar smk? Ge mig tips! iaf Maria, ffs! Jag vet att du läser!

tisdag 10 juni 2008

Konsten att ha kul?

Ja... vi slutar ju på fredag, så vi har inte så mkt kvar att göra i skolan, förutom att rensa skåpen... med tanke på att jag inte har använt mitt skåp detta år så gick det förbluffande snabbt. Fick långtråkigt och började fundera om man kunde krypa in i skåpet, så varför inte testa? Det är nu ni ska tänka på att jag är 180. Sen kom Lars och undrade om vi som ska ha text nästa år ville komma på ett möte med Bohusläningen, så jag och Petra kilade dit ett tag! Nu ska jag bara skriva lite om mig själv och mina superskills och skicka till nån gubbe på tidningen!

måndag 9 juni 2008

Doll is Mine


Fotade Pernilla i Fredags! Kulkul! Hon skulle föreställa en såndär buktalardocka, om det nu heter så? För mer bilder: http://designerdrugs.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1212789601&id=218219549

Hatthatt!


Hatt, jag har gått och skaffat mig en hatt. Ingen ny från Carlings, inte. Hittade en på nån second hand här i Uddevalla... och jag är nöjd, haha.
Jaja, snart är det jobb. Kan inte riktigt känna om jag är pepp eller inte, det har som blivit en jävla vana. Jaja, måste äta ngt innan, men vette tusan vad. Inte så sugen på ngt. Yohgurt och vattenmelon, tro? Tja!

onsdag 4 juni 2008

Seg, segare, segast

...det är jag. Jätteseg alltså. Ridning ikwell iaf, skojskoj! :) Sitter i excell och gör massa tråk-datasaker. Excell är inget man sitter och pysslar i om man inte måste. Fy, jag pallar inte. Kanske för att min datalärare är cp. Emelie sitter iaf på msn som stöd (Y). Och såhär såg jag ut i morse, krystat uttryck, putande mun och snett vriden heeeeela dagen? Eller? Jag är nog en aningens ego, då jag sitter och beundrar mina egna bilder. Gillar allt med den, hah. Jaja. Kiss och bajs, nu ska jag återgå till arbetet.

Plask vid dörren

...och jag som trodde att jag skulle få rolig post. Jag får aldig post. Bara reklam från Hööks, och jag bojkottar ju dem... så vad fan ska jag göra? Vilket jävla i-landsproblem.

Getting Boring by the Sea


...som sagt. I'm bored. Borde börja med något skolarbete, men vette tusan vart jag ska börja! Jag vet inte ens vad jag behöver göra numera! Allt i MDKn är klart (föutom Fallet Amelia, går snabbt... kan ju göra det!) Sen är det massa annat tjaffs. Gud. Slutar skolan nästa fredag. Hur fan ska jag hinna!?

Imorgon ska jag och Jennifer leka.

måndag 2 juni 2008

Snääääääääääääääääääälla?



Nån som känner sig extra snäll och vill ge bort en festivalbiljett kanske? Kom igen, den kostar bara 795 kr. En tidig julklapp eller kanske en extra tidig födelsedagspresent? Massa band jag vill se ju, t ex Offerprästers Orkester! M-hmm!

Jaja. Jag har bränt mig... men det syns inte alls, visserligen syns min fina lilla bonne-bränna nere vid fötterna. Man ska inte ha skor (Y).

Siesta! var jättenajs, såklart! Missade dock några band som jag gärna hade velat se. Jaja, jag ick ju biljetten gratis genom ambassadörs-arbetet. Så helt bu är det ju verkligen inte.