onsdag 30 april 2008

För trött för att läsa, men för pigg för att inte göra något. Vad göra? Jag kan iofs gå tillbaka till klassrummet för att läsa femton sidor demokrati som jag nyss skrev ut. Ska jämföra dagens demokrati med antikens. Halleluja moment!

Äsch, mitt sår på ankeln, fyra dagar gammalt och skorpigt. Sådär så att man bara vill pilla bort det. Det är kul, men gör ont. Människan är så dum. Gör sånt som man vet gör ont om och om igen.
Woha! Snart kommer Emelie hit!






Att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet.

måndag 28 april 2008

Maria var ju hääär i helgen! Sjukt najs! Kollade på Gbg horse show på fredagen och gick till haket på lördagen! De hade håkankväll, så Maria ville dit. Härligt var det iaf, och tiden har gått fort.

Inget kalas utan sår.

Lägger upp bilder och berättar mer senare, då jag har fått dem av Maria (kan du skicka dem på mailen?).
Herregud. Jag är så jävla trött. Ögonen tåras. Och jag ska jobba ikväll. Party!

tisdag 22 april 2008

Håller jag på att bli galen?
Ny bild ovan... kollar man noga ser man att den är lite snabbt ihopslängd i PS. Sådär lagomt slarvigt.

Ute och gick idag med Jennifer. Känner mig inte såå mkt fräschare. Imorgon blir det ~tre timmars träning. Idrottlektion --> simning, sen cykla tur och retur till stallet... sammanlagt ungefär en timme och sen naturligtvis rida i 45 minuter. Nejnej, inte alls mkt.

Varför msn finns.

Maria, vafan! Du loggas in på msn stup i kvarten, men svarar inte på mina meddelanden. Kom igen, qwinna!
Seg daaaaag. Snart är det torsdag!

lördag 19 april 2008

Tycker det är roande...

många som har varit inne på min blogg har sökt efter Audrey Kitching, Katreen 21.30 eller Offerprästers.

Party. Eller hur.
Länge sen sist... skitsamma.

Känner mig som en jävla degklump just nu. Har känt så lite för länge nu. Rätt najs väder ute nu, så jag kan väl ut och ta en promenad nu. Röra på mig lite. Mitt mål är väl att få bra kondition igen.

Happs. Nu har vi vatten under mattan i köket. Har ju en plastmatta, så vi lär ju få party här! Skitlägenhet. Grannen duschar, så det måste ju ha ngt med det att göra. För en vecka sen fungerade inte kulskåpet. Vid jul någon gång läckte det ner till grannarna under oss om duschen var igång. Rören är ju det bästa. Fy fan. Skit. Nu har vi en vattensäng som Maria kan sova på nästa vecka.

fredag 11 april 2008

Hahaha, ja just det! Nästa fredag ska jag ta med mig min ridhjälm till skolan för att bevisa att en ridhjälm är MKT lättare än en skidhjälm. (För min svenskalärare då alltså) lol.
Andra gången jag red lektion i onsdags. Gick inte så dåligt som jag trodde att det skulle. Jag är ju egentligen i rätt bra trim... föutom att jag måste bygga upp muskler och kondition. Men tekniken sitter i!

Min grupp skulle man ju dock kunna klaga lite på. Tydligen en av de mer kunniga ryttarna, men det märks inte. Inte alls på samma nivå som mig.


Red Peppar i onsdags. Eleven som red honom före mig tyckte att han gick jättebra! Okej. Räknar du att gå lunkande framåt som bra? Han testade mig asmkt, men det gick bra ändå. Fick honom att trampa under sig rätt fint redan från början. En envis häst och en envis ryttare. En bra kombination tycker jag :)

onsdag 2 april 2008

Grannar alltså. Jag hatar att bo i lägenhet. Kan de inte gå och dö?

Mobiler ringer var tionde minut och vibrerar mot golvet (mitt tak). Just nu spelas country. Volym 9258822 skulle jag tro. Tidigare spelades något som liknade trance. Halleluja moment! Nej. Snart slaktar jag dem.

Katreen 21.30



Katreen 21.30, fruktansvärt roligt. Jag tänker och ser det som en konversation mellan en nykter och en full. Katrin är då givetvis den onyktra med sina upprepande frågor, slött tänkande och med ett utseende som försöker se proffsigt ut. "HAHAHAHAHAH... förlåt" Gud, vad härligt! Raqueem är då den förvirrade människan som då måste svara på frågorna, och efter ett antal upprepningar vet han inte vad som ska göras. Liksom göra det bästa av situationen. Underbart! Mer Katreen 21.30!

1000apor.se, kolla in om du inte redan gjort.

Hoppla!

..jag lovar, jag är 18 och inte 12.
Idag ska jag rida! Woho! Fast bussen som går till stallet slutar gå kl 18.05 (typ)... så jag måste cykla dit! Det tar fan 35 minuter! (Fast nu är jag otränad till tusen, så om ett tag går det väl på runt 20 minuter). Jaja, jag får rida iaf, och extra motion! Det gör bara bra.


Sen är det ju så att varenda väg i Uddevalla är en omväg... och att det finns miljoner backar förvärrar ju bara det hela.


Tjing Tjong!