lördag 29 mars 2008

Salut!


Det blir nog till att läsa franska i tvåan. Herregud, jag vill inte vara så tråkig att jag bara kan två språk. Hittade min lilla bok från sexan då vi fick prova på alla valbara språk inför högstadiet. Kristin, usch... vad jag hatar henne... det gör jag fortfarande. Mademoiselle pas de chance. Det är hon. Fröken chanslös. Vi fick en låttext av henne som heter så, undrar om den är självbiografisk? Je ne sais pas.

Slemmig...

...snart badar jag i mitt eget snor. Jag kan göra så som man gjorde på Bamsebadet då jag var liten, slänga sig och glida på golvet... men utan att golvet är insmetat i tvål. Problemet är bara att vi inte har någon så stor yta att glida på här i lägenheten. Skit. Där brast min helgunderhållning.

På onsdag ska jag börja rida på ridklubb! Lol. Jaop! Och jag fick just ett svar på min annons på equippa... en till tjej från Trollhättan behövde hjälp med ett fullblod. Ska jag kunna knöka in det någonstans? Får se...

Nu ska jag snyta mig. Ciao!

torsdag 27 mars 2008

Hbg som sagt... och jag fick en förkylning med på köpet! En såndär dagisförkylning... men det var kul ändå! Red i måndags och träningsvärken satt i tills igår(!)

Sjuk idag, och jag måste jobba... hur party är inte det? Yesssss! Aja, jag kan ju trösta mig med att det bara är fyra timmar...

fredag 21 mars 2008

Rövhål.

Fan vad det stinker här nu! Nötter har aldrig luktat så illa! Mamma pysslar i köket... och idag ska jag jobba! Inte så jävla pepp. Vill hellre ut och festa eller något, meeeen... fortfarande; mina kompisar är ju ett år yngre än mig här nere. Det blir Växjö näst-nästa helg iaf... fler brudar som har fyllt arton (ska fylla), och de ska man ju självklart fira!
Byter några meningar. Sen blir det tyst. Sådär nästan pinsamt. Skitsamma.

måndag 17 mars 2008

Mys på Willystaket... tjoffade lite gott.


Mhmm... kolla hur fettet har lagrats på botten av flaskan. Mumma!



Jaop! Fick mail i fredags... och jag har äran att bli streetstylefotograf för modette! Nu är det ju så att jag bor i Uddevalla... där alla har köpt sina kläder från samma butik och har inte så mkt intressanta kläder på sig. Men det fixar vi! (Y)
Hrm, ja... förbandet hade ju en vacker koreografi också.

Det påminde lite om spicegirls... och kläderna var ju lite... roande också. Men de var väl bra ändå!

Tegan and Sara!


Yah! Jag tog inte med mig min kompaktkamera, så jag fotade med mobilen istället... vilket ger sånna överdrivna bra bilder! (Y)

Slänger in en liten dålig video också! Vi fick platser på andra plan, men gick ner och ställde oss framdör scenen senare... ååh så bra de var! Jättebra utförande, bra mellansnack och hela paketet!


Emelie var här i helgen! Najs!

Vi skulle som sagt ut och kalasa... men nån snodde hennes plånbok på konserthuset! >.<>


Kollade som sagt på Tegan and Sara! De var skitbra live! Skriver lite om dem då jag har kommt hem, så jag kan lägga upp lite bilder (de är asdåliga). Jaja... vidare med MDK-arbetet!

tisdag 11 mars 2008

Wow... idag pallrade jag mig ut och gick en timme! Powerwalklol.

Hämtade även mitt fotoalbum från fotoläraren idag! Han blev glad då jag kom och jag blev glad att få mina foton tillbaka! Hah, jaao. Ingen hemlighet att jag fick det där betyget med tre bokstäver? Hoppas på att jag ska få MAKL i tvåan också! Sen fixade han också att jag ska agera modell för någon trea (eller var det en tvåa?) jag vet inte. Imorgon är det iaf, får väl se hur det blir.

Kollar på The Starter Wife på femman nu! Tjing!

Redhead


Hah, ja.. Maria; jag tänkte faktiskt publicera en bild, men orkade inte fota ngt igår... även om det inte tar så mycket energi. Här är det iaf! Ursäkta min pose... jag ser ut som en elvaåring som försöker se cool ut. Skitsamma.

måndag 10 mars 2008

Såja... nu är jag färdig! Efter 2½ timma i den där stolen hos frisören! Jag kan ju inte säga att hon var direkt försiktig. Och när hon frågade en medarbetare om man kunde bleka på blött hår började man ju fundera lite! Jaja, nu är det klart iaf och det ser väl skapligt ut!
Hmm, om en halvtimme sitter jag i frisörstolen och ska förstöra håret ännu en gång! Jag lär mig aldrig... Jaja. Nu ska jag bli blond (snarare sådär fult orange) och sen "naturligt" rödhårig! Break a leg, eller nåt!

Och som sagt, belindas.blogspot.com var upptaget... någon har det, men skriver inte ens! Så onödigt! Vill banka vett i skallen på människan. Förslag, någon?

Slutade 12.35 idag! Riktigt najs! Jag gillar det nya schemat.

lördag 8 mars 2008

Jävlar! Idag är jag på! Fjärde inlägget nu? Visserligen på en kort tid och jag orkar inte posta alla i ett enda inlägg.

Hursom. Funderar att byta från bellamoo.blogspot till belindas.blogspot. Vad tror ni? Kom med åsikter nu. På riktigt, jag kan inte bestämma mig... Jag kan inte bestämma mig över en fånig blogg. Från bellamoo.blogspot till belindas.blogspot?


Kom igen nu. Reflektera. Enklare att komma ihåg etc?

Isåfall byter jag på måndag.

I huvudet på Belinda.

Jobbade. Fick en kund att tacka ja. Läste på papperet. Ekglalgddaannnnnnn, fan. Jag kunde inte alls uttala det. E K L A N D A G A T A N ! Jag har läst det så många gånger förut. varför kan jag inte uttala det nu? Jag har ju lyssnat på Hästpojkens Ekalandagatan aslänge.

Jag tänker inte riktigt klart.

Yoh!


Yaaah!
Min Hamster fyller 18 idag! Vi måste seriöst få tummen ur och göra som Lou och Andy i Little Brittain! Emelie får spela rullstolsbunden med handikapp, och jag jobbar då som hennes skötare. På så vis kan vi leva slackerlivet och få betalt för det också! Smartsmart! (;

Jag borde gå dans, inte media.

Jao! Det var ett tag sen, uppdaterar med ett filmklipp som Gabriel spelade in på skolan! Jag dansar till Dolly Parton. Dansar som aldrig förr! Dolly och jag forever... eller nåt.


Hmm, skulle ju bli blond igår. Men så blev inte fallet. Jag fick en blond utväxt, det fick jag! Resten blev väl lite ljusare. Mörkbrunt, inte svart längre. Fan. Idag gick jag till en frisör och bokade tid. Runt tusenlappen kommer det gå på. Vilket innebär att jag inte kommer kunna fira Emelies födelsedag då hon kommer hit. Känns deppigt. Men ja... det är kul hur som när hon är här. :)

Snart påsk, och då kommer pappa ner och hälsar på! :)

Sen bestämde sig Maria för att ta en liten långhelg och hälsa på lite om någon vecka. Najs!

onsdag 5 mars 2008

Pfft. Borde gå ut och gå eller ngt. Eller cykla! Men det blåser ju alltid så jävla mycket här! Jag blir så less! Känner mig som en degklump! Om jag ändå hade en hääääst.

Jag är allt du någonsin drömt om...


Japp, så sant så. Det är jag på bilden. Vad kan det vara? Tre år sen kanske? Ang. att söka till top model... jag och Elin kom fram till att jag har allt! Längden, kroppen, personligheten... dessutom kan jag få fram min skönhet på bild! Inte bara det! Jag kan även framhäva min fulaste sida framför kameran!

Jag är allt du någonsin drömt om... och lite till!

söndag 2 mars 2008

Min katt har en tendens att låta som fan på nätterna. Idag var en av hennes värsta nätter, självklart skulle den spenderas inne i mitt rum. Tydligen ropade jag till två gånger åt henne, och Bill klagar på mig. Klagar att jag väckte honom då jag skrek. Okej. Om vi ser det såhär. Vem är det som ska jobba idag? Vem åker klockan 11.35 och är hemma vid 23? Jag låg vaken mestadels av natten. Idag kommer bli en halleluja-dag.

lördag 1 mars 2008

Ajaj!


Som sagt, minifest förra helgen hos Elin och Emmy! Jag hade klätt upp mig maximalt (or not) med min lilla nyckelpiga-kjol som jag inte har använt på två år ungefär! Och som grädde på toppen hade jag mammas gamla platåklackar från Berlin! Jag går som sagt skevt hela tiden, men nu var det extremt! Jag slog i knölen extra hårt med dessa skor, så självklart fick jag en jävla blåning!

Jaja, den är borta nu... så ni kan vara lugna.

Min tumme ser btw cpkort ut.

tjugotvånolltvå


FASHION REPORT! CRAVINGS!!!
Hahah, eller nåt! Jag är ju inte direkt den som visar på bloggen vilka kläder jag har på mig varenda dag! Och att visa det man har tjoffat är väl helt okej? Jaaa säger vi.

Nejmen, drog till gbg idag med Jennifer. Trevligt var det :) Hittade lite saker som jag är riktigt nöjda över! :)

Jag skulle egentligen leta efter jeans. Men jag blev sur och orkade inte tillslut. Får bli nästa månad.

Puffiga bralls, 20 kr (!)
Klänning som liknar en sopsäck, 20 kr (!)
Glittrigt bälte, 60 kr. Alla ovan från Monki.
Kavaj, 250 kr från H&M.

Hittade även en post-it-lapp på en skyltdocka, askul! "HJÄPL! jag lider av anorexia!" Checka in bild!