torsdag 28 februari 2008

"Behöver jag säga det en gång till? ...Jo! Belinda, du är duktig!"

Hade foto idag. Dock sista lektionen för i år. Vill ha MK som lärare i tvåan också!

lördag 23 februari 2008


Fotade lite. Jaop. Resultat. Får väl se om jag pillar vidare på dem. Skulle inte tro det.

Hejs.
Ja... vet inte hur jag ska hinna med allt. Skit.

fredag 22 februari 2008

Tio dagar sen sist, och jag uppdaterar med ett mord!


Nu när jag vet vem grabben är säger jag att jag inte är förvånad. Vi växte upp i samma lilla ort. Vi gick på samma grundskola. Sen ettan på lågis kan jag ta upp skolkatalogen och peka ut honom. Jag var kompis med hans syrra, jag har varit inne i deras hus. Jag kan föreställa mig hur föräldrarna sitter där vid köksbordet, journalisterna mitt emot. Mamman kanske står vid fläkten och röker. In genom dörren, tre... kanske fyra steg rakt fram, sen till vänster. Sen sitter de där, svarar på frågor. "En vanlig kille: förtjust i flickvännen och i bilar. Lugn, försiktig och kanske lite blyg. Så beskriver de sin son." Jotjena! Så skulle inte jag beskriva honom. Alls! Jag kan ju inte direkt säga att föräldrarna har varit konsekventa mot sina barn.

Rykten går fort i Malå. En gång visste andra saker om mig innan ens jag visste det. Fast till skillnad till rykten är ju detta sant. Fatta hur mycket prat det måste gå nu.

Jaaja. Hah, jag har inte skrivit något på tio dagar, och jag uppdaterar med ett mord. Inte om Emelie som har varit här åtta dagar, utan om ett mord. Jaja, Emelie får ett eget inlägg senare. Nu ska jag väl ägna min tid till att skriva lite skola. Om jag orkar. Japp. Tjingeling!

tisdag 12 februari 2008

Woohaa!

Nu ligger min andra krönika uppe och ni kan läsa den här!

torsdag 7 februari 2008

nollsjutjugoett

Fy fan vilken seg morgon. Har haft alarmet på snooz sen 05.50 till 07.00, vilket innebär att den ringer var tionde minut. Jag vet att jag omöjligt kan stiga upp innan klockan sju, varför ställer jag den så tidigt? Det spelar ju ingen roll om jag ska "dega mig" en timme innan eller så.

Jaja, idag ska vi ha foto på MPRen och jag är pepp som tusan! Ska komma ihåg att ta med några foton hem också denna gång.

Nu ska jag kila iväg! Måste hinna göra en total-make-over innan skolan börjar!

onsdag 6 februari 2008

- Vi ska ju äta middag på fredag.
- Jasså, så pass?

tisdag 5 februari 2008

Nu är den här!

Min krönika ligger uppe på skolans nättidning nu! Ni kan läsa den här! Snart kommer min andra krönika upp också, måste bara få godkännandet av Lars och Monica att en bild på Wiggo läggs upp.

Ååh, vad textläraren älskar mig! Hahaha! "Du skriver verkligen jättebra Belinda! Och du kopplar verkligen till illustrationen och texten! Detta är verkligen något jag tycker du borde göra! Att illustrera och skriva texter! Jag kände verkligen hur jag drogs in i dina krönikor". Ja, så kan det gå! Personligen tycker jag inte att de är så bra på den nivå hon tycker.

Funderar fortfarande vad jag ska välja i tvåan. Foto är ju som sagt spikat! Sen vet jag inte om jag ska välja mellan GRAF eller TEXT? Det blir nog bra ändå. Kompis, det går bra nu.

Idag hade vi foto! Glömde ta med mig några foton hem. De blev väl inte suveräna, men kul var det iaf!

Min enda lediga dag denna vecka. Eftersom att jag drar till Växjö i helgen så måste jag jobba hela veckan... typ. Så idag ska jag skriva skolarbeten fram till kl 20! Då är det tv och slacker som gäller för hela slanten! Måste slå en pling till Hamster också.

Hej för mig! Tjingeling fisring!

lördag 2 februari 2008

nittontolv

Jaop! Blev inget Lykke Li! Jag missade tåget med typ tre minuter! Skitliv. Sprang i klackar för att hinna. Åkte till Göteborg ändå för att titta på jeans och skor (även om jag inte har ekonomin till det just nu). Hittade massa skor och inga jeans! Jag vill ha lön. Jag vill ha en bra lön! Fick se lite ögongodis på bussen iaf. Jaja, tönt. Snart ska jag och jennifer över till Elin och Emmy och umgås!

nollnolltrettiofyra

Jäääämarns vad bäng min visdomstand är! Så sjukt ont jag har i den, va!
Fuck you visdomstand!

Funderar på att åka in till gbg igen imåran för att kolla på Lykke Li + signering. Hmmm?

Pillade lite med bloggen och gjorde om ytte-pytte-pytte-lite.

fredag 1 februari 2008

Hästpojk!


Yaah!

Var på Bengans idaag och kikade lite på Hästpojken! Tre låtar spelades och efteråt bidde det skivsignering!
Caligula
Shane MacGowen
Eklandagatan

Poplars suger btw på att stava Belinda. Skitamma! Han är bra ändå!




NU PEPPAR JAG SOM FAAN INFÖR SIESTA!! >.< >.< >.<

Jag gillar då Maria är full och skriver massa fylleinlägg på min bilddagbok och på hennes blogg. Dessutom får jag roliga sms också! DAMN vad bruden är skillad!

1/2-2008


Satt och fixade lite i photoshop med en bild som jag ska ha till en av mina krönikor... tycker den är rolig ^^, Krönikorna läggs väl snart ut på skolans webbtidning om jag känner textläraren rätt. De är dåliga, fna jag kan bättre men jag orkar bara inte! Så jävla mycket skola just nu. Eller kanske inte jävla mycket, bara mycket.

I förrgår släpptes Hästpojkens nya, i förrgår kom den i min postlåda signerad och hela skiten! Idag ska jag och Jennifer se dem på Bengans där de spelar aukustiskt och signerar plattan! Jag har ju redan en, får väl ta med mig ett papper ellet nåt de får skriva på. Man vill ju ha något på väggen.

Nu ska jag skriva en presentation av mig sj. Woho!