lördag 26 januari 2008

Whatever I feel like I wanna do!

Nu är det gjort. Hästpojken är beställd och förhoppningsvis ploppar den genom brevinkastet om fyra dagar.

Idag ska jag göra bills tårta, beställa biljetter till Växjö, laga middag, och gå på kalas! Ska ta med mig kameran första gången på lääänge. Den kompakta då alltså. Den dåliga. Den trasiga. Jag hatar den. Om jag tappar bort den blir jag bara ledsen för minneskortet.

Jaja, nu ska jag kila iväg och smälta choklad!

fredag 25 januari 2008

Jag sitter en musklick från att beställa Hästpojkens nya signerat och hela paketet. Vad göra?

Hahaha, Maria! Denna vill jag ha i fössledagspresang! X) Napoleon Dynamite quote book!

Arg, jag är arg!

Jag ska banne mig börja ta med mig eget toapapper till skolan! Slut i varenda jävla toalett!

lördag 19 januari 2008


Drömde sån sjuk dröm i natt... ja, igår natt med! Alla mina drömmar verkar så verkliga de senaste månaderna så att det är skrämmande!

I natt drömde jag att jag var en skev variant av Marie Antoinette, jag kastades bakåt i tiden för att bli bortgift och skakade rumpan som fan! Jag bodde verkligen vackert, sprang runt och gjorde saker som ogillades av alla. Därmed blev jag of course hatad och jag skulle dööö! Geväret var det värsta jag har sett! Kulan var samma storlek som en stötkula och hastigheten var ju inte alls den bästa. "Hur fan ska jag kunna dö av det?" tänkte jag. Jag gjorde allt för att fördriva tiden. Lyckdes bland annat med att förvirra gubbarna som skulle ta kål på mig, så jag fick en liten tid med min laptop.. eller snarare en iBook som jag tydligen med mig i fickan. Tog en sväng om på bilddagboken och lade in en bild på en groda en torsdag nån gång i juli "Den här bilden kan vara den sista bilden jag lägger upp." Om jag ens hann skriva det, kommer inte ihåg. Bilden var faktiskt aslik den jag har googlat upp och lagt in ovan.

Men plötsligt stod jag där. Med massa andra barn. En annan sekund såg jag ur någon annans perspektiv och jag kunde se en lista med bilder på barn och de som hade blivit avrättade hade blivit övermålade med guldglittrigt nagellack. Listan var lik en sån som lärare änvänder sig av då de har fått nya elever.

Självklart vaknar man innan man dör. Tänkte på det då jag var sådär halvvaken och som mest intelligent. "Är det så då man dör? Att det blir svart en stund, sen vaknar man i ett annat liv och det känns som att man har drömt en obehaglig dröm bara?"

fredag 18 januari 2008

Bruden är skillad.


Hohoho, hör och häpna! Belinda Sandström har skrivskills! Jag är nästa Ronnie Sandahl i kvinnlig skepnad! Tangenterna bara flyter under mina fingrar och ljuvlig text flätas samman! Or not. Har TEXT på Mediaproduktionen nu, två veckor av fyra är avklarade och textläraren är faktiskt inte så hemsk som alla säger. Kanske för att jag är ett litet smörbarn? Nej, jag skulle inte framställa mig själv som ett sånt barn... jag hatar sånna. Det bara kliar i hela kroppen. Usch. Anyways, kom bara in i klassrummet för att fråga textläraren om en lite grej och hon nästan slänger sina kommentarer på mig som en turtle med sånna stjärnor man slänger iväg (om de ens använder sånna, guud så kass jag är!)
"Belinda! Jättebra, verkligen! Inte vanligt för någon som går första året! Skriver du hemma? Har du bra betyg i svenska?"
"uuh, heh.. nej." var det mest intelligenta svaret jag kunde komma på.

Så lät det och nu ligger min artikel om Sandra högst upp.
Read it! Ni hittar intervjun om mig längst ner.

Imorgon ser vi storm på västkusten och jag är fan inte pepp!
Om en vecka är det inflyttningsfest hos Elin och Emmy!
Nu ska jag kila iväg och möta Jennifer!

Tjatja!

lördag 12 januari 2008




Gick in på moderskeppet för att få lite mer tips om PS.. lekte lite och ovan ser ni en av bilderna. Blev sugne att fota lite kvällsbilder nu när jag har stativ! Så jag traskade ut och snäppte av lite. Tycks? :)Det känns lite mobbat att gå ut och fota en fredagskväll, men skitsamma! Uddevalla är tråkigt!

måndag 7 januari 2008

30

Find your Match at JustSayHi



Skills...

fredag 4 januari 2008


Jag känner att jag kanske borde uppdatera lite oftare.. igen. Har blivit lite segt nu på julhelgen, men jag har ju inget att skriva om! >.<


Var i gbg idag... som sällskapsdjur till Jennifer. Undt isch hittade en (fy fan vad jag hatar tyska!) en übersnygg Shotters nation poster!! 70 spänn, lätt värt!


Imorgon ska vi till Trollhättan och Junkyard - Jennifer behöver nya skor!
Jag har blivit flitig och anmält mig på arbetsförmedlingen... hoppas bara jag får ngt jobb på detta sätt så slipper jag dela ut massa CVn... får jag inte ngt så måste jag väl dra mig till torp nästa vecka...

Fick ett sms imorse
"Hej Belinda! Du har fått mail från Afrikas Barn. Kenneth"

Jag bara.. "w00t?" Och svarade tillbaka:
"Uh, vad trevligt att få mail från de små liven! Vem är du?"

Som svar fick jag:
"Du skickade in en jobbansökan igår till oss. Kenneth Nilsson, Afrikas barn."

Pinsamt värre, ska på jobbintervju på måndag... break a leg eller nåt till mig!

Har jag tur ser ni mig på ett kontor i gbg och räddar afrikabarn!

OM FYRA DAGAR BLIR JAG ARTON HELA ÅR!! :)