onsdag 26 december 2007

Hahahahaha

Här är jag! Vad är dina andra två önskningar?

måndag 24 december 2007

-och jag hatar mensvärk.

...


Sometimes I feel like I'll never fall asleep
I feel helpless
You can't help me fall asleep
I like to dream
But it scares me to think
That at some point
I'll forget when the dream began

I just got out of my bed
Covered in sweat
I was angry
Cause you kept your hand on my chest
Don't touch me
I'm concentrating on sleep
On what I'll dream
But I can't keep my eyelids shut

Look at me sleeping
I'm really sleeping
Look at me dreaming
I'm so happy

Look at me sleeping
I'm really sleeping
Look at me dreaming
I'm so happy

God jul! >.<

söndag 23 december 2007

Wawaweewa!



Man kanske inte kan se förrän... nångång, men whatever! Måste visa världen att vi är bäst - igen! 6 härliga minutrar! Dansen är bäst...

lördag 22 december 2007

Sitter och försöker klura ut namn till den nya scenen på Siesta! Vet inte hur många förslag jag har skickat in redan nu.. höhöh, skit samma!

Short time memory loss är skiten!


Närminnet är på topp! (Y) Kommer inte ihåg vad jag skulle skriva! Skit så irriterad jag blir på det! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!!!!!

Ja just det, nu kom jag på det!
Har anmält mig som funktionär till Siesta! nu! :) Valde tröja i stl XL denna gång, eftersom M var ungefär som en nioårings tröja som man kan hitta på vilken barnavdelning som helst. (Förutom på Lindex, där har de kläder för tjocka barn).

Om två dagar är det julafton! Om två dagar måste jag åka ut till torp för att hämta lite stuffs också! Just bra planering.. men skit samma, det kommer bara ta en timme allt som allt :)

onsdag 19 december 2007

Yeeeah

Gabiel är ett mongo.

...det var allt jag ville säga.


höhö, nej... men jag känner bara att jag inte har uppdaterat på ett tag, så jag kan väl passa på nu då jag har tråkigt på skolan. Har ändå inget viktigt att komma med,bara att det har kommit med en skitbra lineup på siesta! http://www.markan.se/siesta HEJA!

torsdag 13 december 2007

Jennifer smugglar människor.

Japp, ni läste rätt! Jennifer smugglar människor. Rättare sagt ljuger hon för mattanterna så jag får äta på Östrabo med henne. Vi kom fram till att om hon säger att jag skuggar henne så får jag en tallrik!

Mina glasögon är färdiga nu! Så nu det gäller bara för mig att hämta ut dem helst innan helgen! Ska till Gbg på lördag och då är det ju klart att jag vill se smart ut... för det gör jag ju inte annars!

torsdag 6 december 2007

45 min kvar innan skolan börjar... och jag är klar! Färdig! Ett under... så här snabb har jag inte varit på lääänge.

Igår blev pepparkakshuset färdigt skeeetsnyggt!

söndag 2 december 2007

Alla grisar blir lugna igen...

Woho!

Igår var det första advent, imorgon är det meningslösa måndag, kommande vecka ska jag åka ner till Emelie på hemlig dag, just nu trögar jag runt på last.fm.

And I don't get it, varför namedroppa massa band i fältet "om mig själv" på last.fm? Liksom, till höger ser man ju vilka band du lyssnar på! Ljushuvud (Y).

Jag vill ha mer musik med Offerprästers! Glad för en dag är tydligen den låt jag har lyssnat mest på efter Queen of apology... men jag har inte den på datorn. Skumt.

Jaja, godnatt, eller nåt. Chiaochiao!