onsdag 31 oktober 2007

4 garner. 94 kr.




Idag har vi tjoffat GAAAALET mycket garn! Emelie fem och jag fyra. Vi kom dit, tjoffade, gick. Vi kom dit igen, tanten tog våra påsar, Emelie tjoffade igen. Tanten trodde vi skulle vara kriminella och sno garner för 20 kr stycket. Men sånna är inte vi!

Sen lämnade vi in min filmrulle! Min första analoga fotning skulle vara i svartvitt... men cptanten som framkallade (hon var visserligen ~20 år) gjorde dem sepia! Hur lyckas man? Dessutom är de konstiga och avskurna eller ngt på konstiga ställen! Sådär då filmrullen är cp, ni vet. 3 bilder av 24. Hallelujah? Imorgon ska jag gå och reklamera. Dyrt med analog fotning. Rulle för 59, framkallning för 139 (jävla helvette, skit också!), och batterier för typ.. 48 eller nåt?

Ikväll ska vi baka, äta glass och sticka! Syjunta är skiten, I say!

söndag 28 oktober 2007

Tant


Om du solar vid havet blir du handikappad.

Jag och emelie har gått och blivit tanter.

Sickar, stickar stickar. Sen stickar vi igen. Stickar så fingrarna värker. Men det gör inget, för vi lyssnar ju på bra musik som 50 Hertz samtidigt.

söndag 21 oktober 2007

Skit också.

Nu är det så att mitt headset har gått sönder. Helt.
Barn har ingen känsla för kvalitet.

Trick or treat + kladdkaka.

Förkylningen är på Bättringsvägen iaf! Det är BUP i Ronneby också (HAHA! Vad rolig jag är!)

Red ju som sagt Hippie iii... onsdags? Tror jag! Sketafin var hon! Eller.. fin var hon! Ska dit och rida igen, sen får vi väl se om jag ska bli medryttare. Men innan dess ska jag åka och provrida den där 8 åringen.. hopphäst. Tror inte att det blir ngt med den, den är ju trots allt en hopphäst ^^. Dressyr är skiten! (Y)

Tönt.

Sluta använda msn-smilys.

tisdag 16 oktober 2007

Så härliga


Jaaa! Vilken energi.

Lite mer fantasi iaf


..nummer två av två. Här är den andra! Gick ut och fotade lite med Jennifer. Tack Jennifer för att du vill ställa upp som modell! Tightsen är mina. Lånade mammas stora regnjacka och mammas stora stövlar, sen traskade vi ut.

Min tanke var modernisering av den vanliga Solstickan, men ärligt... skulle fler köpa en tändsticksask bara för att den har ett nytt utseende? Tändare finns ju. GRAFläraren är jobbig. Jag hatar hans dialekt. Do'h! Och jag som funderar på att välja graf till nästa år! Hoppas det finns fler graflärare på skolan! Inte bara han och kattlådsluktande G! Usch.

torsdag 11 oktober 2007

Uppdrag: Så fantasilöst som möjligt



Jo, här är en av mina två tändsticksaskar. Sånt som jag pysslar med på fritiden, you know... pallar inte sitta på lektion och göra det så jag gör det hemma istället. Ful är den, ful ska den banne mig vara!! Höh, nej. Jag ska ju naturligtvis sälja den på bästa tänkbara sätt. Fy fan vad min lilla ask är bra! Snygg och allt det du inte är! Därför ska du köpa den. 50% av intäkterna går till cancerfonden. Tror du. Egentligen går det till mig så jag blir rik... RIK!

...det låter väl vettigt? Ja... så ska jag presentera den på tisdag!

Maria är i sverige nu! (?) Står då det på hennes resdagbok iaf! [Så kass du är på att uppdatera va, ett inlägg på tre veckor Maria.. wtf!] Känns bra att hon är i skitkallasverige istället för vindruvsplockarfrankrike. Nu kan jag ringa upp mina två kronor på mobilen! 69 öre öppningsavgift... halebop är skiten! Måste fylla på, har inga pengar kvar på kontot. Kiss!

Nu ska jag duscha så att jag inte luktar apanal eller ser ut som att jag har 10 kg smör i håret. Imorgon ska vi klä upp oss redigt på skolan!

fredag 5 oktober 2007

Hamster och Tjockt Lindexbarn



..här Maria, du ville se och se ska du få! Ja.. du kanske inte kollar på det förrän du kommer hem från Frankrike, men skit samma!

Du och jag, Lasse Lindh 2 nov, Götet? Det tycker jag.

Bloc Party.

Bloc Party, 21.30 på tvåan.

I TVbilagan stod det att det bästa från Cirkus i Sthlm skulle visas. Det bästa? Kunde de inte bara sända hela programmet. Two More Years och jag blev tårögd. Fan, jag kunde ju varit på den spelningen om det inte var så att min ekonomi sög. Min ekonomi suger. Just det.

I köpenhamn... nu missar jag dem igen. För fjärde gången. Dumma mamma, snälla Emelie.

Kommer aldrig ha möjlighet att se dem innan jag dör.

torsdag 4 oktober 2007

I mina lila tights


Nu är de mina. Tyvärr inte metallic. Jag såg fel som fan! Men glänser, det gör de! Jag har skills nog och har gjort klänningen själv. Även om man inte ser så mkt av den, men den är snygg! Ibland ser dock hooden ut som ngt från KKK, vilket inte var menat.

tisdag 2 oktober 2007

Balla bruden med världens humör!


Hallelujah för fula bilder!
Hann knäppa av en bild medan jag väntade på tåget - sen dog min bäbis! Kändes helt onödigt att släpa med sig D50n till Götet om jag ändå inte kunde fota något. Visst, okej... jag kunde ju faktiskt gå hem och lämna den... Jag bor ju trots allt bara 10-15 minuters gångavstånd från tågstationen. Jag kunde lämnat den hemma och hoppa på vid östra istället... det var ju trots allt trettio minuter tills tåget kom! Men jag är lat. Någon måste ju vara det!

På tåget kommenterade konduktören att jag hade en jättefin kamera. Hennes ögon bara glodde på den och hennes ansikte fick någon konstig min. Som någon patient på St. Sigfrids eller liknande. Inte reagerade jag annorlunda på det! Jag log på det sättet bara jag kan och sa "TACK!" Jag blev genast på mycket bättre humör! Tänk. Jag blir glad av de minsta sakerna.

Hon satte en början på min dag som blev bättre.

Offerprästers, Las Palmas, SMK, Klaxons, CKY... you name it! Peppmusik strömmade högt ut ur de skullcandy jag hade lånat av brodern. Jag tror jag störde omgivningen lite. Eftersom att de var lite knasiga så fungerade bara en hörlur... och givetvis måste man ha extra högt då! Musik är som bäst då den är hög.

Strosade runt i Göteborg.
Blev mest Magasingatan, Södra Larmgatan, Vallgatan. Is teh shiet! Tyvärr har jag inget arbete, så jag lever bara på studiebidraget = poor thing. Dessutom har jag nyss köpt fritidskortet som går på 525 spänn = ännu fattigare. Nej, de resterande pengarna denna månad går till ett par lila metallictights. Bara för att det är så HC... eller?

Dagens andra humöruppmuntrare: Grabben som delar ut tidningar från Aftonbladet.
"Heej kompis!" - Han
"HEEEJ!" - Jag
Sekunden efteråt tog jag tag i en tidning och tackade.
Det lät nästan som om vi kände varandra. Fy fan vad glad jag blev! Gick in i nordstan med världens leende på läpparna!

Riktigt skönt att bara sticka till Gbg själv, ensam, med musik i öronen. På mig hade jag min klänning jag har sytt själv. Blev klar igår. Fy vad najs den är! Ska köpa mer tyg och sy i andra färger. Lägger upp bild sen, kanske. Kanske med de lila metallictightsen som jag planerar att tjoffa imorgon?

Borde avrunda. Jag är världens analfabet just nu! Ni anar inte hur många gånger jag har skrivit om orden i inlägget idag! Bruden med skills, det är jag!

Moget avslut, citerar Emmy:
Tjingeling, fisring!

Väskan är mammas gamla. Jag bor ju trots allt i en vintagebutik?