lördag 29 september 2007

5 kr/st



Fotade Jennifer lite igår. Mer bilder här.
Vi höll till i ngt övergivet hus jättenära där jag bor. Sjukt läskigt var det! Pussys som vi är ringde vi Anni som fick vakta oss.

Sprayflaskor, sönderslagna fönster, spritflaskor och rutten stank. Men några bilder fick vi till! Fotade på övervåningen först. Gick prima. Däremot var det läskigast på nedervåningen. Vi lade märke till ett par glasögon vi inte hade sett tidigare, men beslöt oss för att ignorera det. Jag och Jennifer stod i köket och försökte få till en bild medan Anni strosade runt. Helt plötsligt, som en rädd liten apa slängde sig Anni ut genom fönstret vi kom in i. Jag och Jennifer fattade ingenting och hakade på. Bruden med skills och den vita klänningen klarade sig galant genom fönstret utan den minsta skråma. Like, w00t? För stora skor hade hon till och med. Då vi alla väl var ute sa Anni att hon hade hört någon på övervåningen. Men liksom, vi kollade igenom hela huset innan vi fotade! Creepy.

Nästa gång jag går in där ska jag ha minst tio grabbar med 20 ficklampor var bakom min rygg.

Käkat massor nu. Min mage säger SPLASH! (Så som det låter då magen spräcks och alla inälvor flyger ut på golvet). Tråkhelg. Får ta mig i kragen och hitta på ngt. Eller... något har jag gjort iaf! Har sytt ett stort linne/klänning. Lite skabb, lite yo, lite belinda. Nu vill jag ha pengar så jag kan tjoffa balla kläder.

Puss någon? 5 kr/st. Jag kommer bli rik!

tisdag 25 september 2007

Jag önskar miiig...



1. Tamron SP 11-18/4,5-5,6 Di II till Nikon AF 5350kr vidvinkel
2. Nikon AF 28/2,8 D 2370kr vidvinkel
3. Sigma EX 50 2,8 DG Macro 1:1 2675kr 2850kr(paket)
4. Sigma EX 28 1,8 DG för Nikon AF-D 2599kr
5. Nikon Speedlight SB-600 2700kr
6. Nikon Speedlight SB-800 3675kr
7. Sigma EF-500 DG Super (Nikon i-TTL) 2695kr
8. Dörr Cirkulärt polarisationsfilter 52mm Digital high grade 388kr
9. Hähnel HN-HD50, batterigrepp till Nikon D50 1220kr
10. Omnibounce

Höhöh, jag vet att jag typ inte kommer få ngt av det! Men det är ju värt ett försök.. liksom, jag fyller ju 18 snart också (;

Annars vet jag inte vad jag vill ha i julklapp och present. Pengar... det har jag mest nytta av! Så att jag får tjoffa det jag själv vill och så att jag tjoffar ngt som jag verkligen kommer använda! Alla har väl varit med om det? Varje år är det något som man inte kommer använda... "det är tanken som räknas!" Jo, antagligen.
Pengar till kamerastuffs och kläder, löshår, 4 percingar (lab, medusa, strängen under tungan & bröstvårtan). Det är skiten! Oh yeah! Vad tråkig jag är. Vill bara ha kamerasaker ^^,

måndag 24 september 2007

..som en annan apa!


Naah, tack Emelie!

Älskar den postern, juh! Varför fick du för dig att skicka upp den? Nah, tack! :* Du ska få ditt brev i postlådan snart!

Mhm, måste duscha och raka mig udner armarna känner jag. Så att det inte blir värsta skogen under armarna... eller nåt! Hårig som en apa? Höh. Herrå!

fredag 21 september 2007

RAW



Jaa, idag installerade jag Picture Project som jag fick med systemkameran. Höhö, är jag lite seg kanske? Det har tagit mig hmm.. runt 6 månader att installera det, kanske? Anyways... jag ska börja fota i RAW-format nu, det var väl det jag ville säga med det!

Jag har tråktråktråk. Skulle ju kunna ringa runt, men det är jag för lat för! Istället trögar jag runt på myspace efter musik. Göttmos! Sen kom jag på att jag kommer bli fattig direkt efter studiebidraget eftersom att jag ska tjoffa fritidskort, lägga undan lite pengar till Emelie och ge Bill 70 spänn för hårfärg, köpa mössa och bajs. Jag kommer vara 78 innan jag får mitt jävla telezoom! (om det ens finns då) Tamron AF 70-300/4-5,6 Di m-mmm! De e najs!

Gay! Aldrig blir det som planerat!

Jag måste klippa mig snart -,-' Ska jag våga låta mamma fingra i det? Jooooo det tror jag väl!

Föreläsning..



Satt i nån aula och var på en föreläsning med en snubbe som hade medverkat att starta upp arvikafestivalen.

"Vad gör man uppe i Kiruna?"

"KLAPPA REENAR!"

Fy fan vad bra jag ärLOL! Nej, men det var ju så självklart X)

söndag 16 september 2007

Idag regnade det men jag log ändå.



Ja, jag är tråk som lägger upp samma bilder på bloggen som på bilddaboken! Men whatevaaah!

Fredag, lördag, söndag och jag hade jättekul-ish!

Fredag: Anna fyllde år, kalas hos henne. Annie trillade och slog sig på stärtenlol. Somnade nästan i Annas soffa, pallade inte ta nattbussen så vi gick hem... tog en timme ungefär.

Lördag: Drog över Tim till Uddevalla, för han hade ingenting att göra och jag hade hört att det var fest hos david med dreads även kallad bögen från smögen. Fråga mig inte vaffo. Vi traskade över till Disas mammas ateljé för att sedan gå till Kalle som fyllde 19. Där grillade de, hade en Dj och en... STUDSMATTA! Jåå, sist jag hoppade på en studsmatta tror jag var då jag badade i bamsepoolen i pyttemalå! Så det var kuligt. Sen skulle det komma några tönts och leka fight club, så jag och Tim tog med oss nödvändiga saker som våra väskor och några filtar och satte oss i några buskar. Jag pratade norrländska och han ngt annat ^^, Sen fick jag lära mig några judeskämt också! Jaaja, men det är fan 60 år sen det hände, ta inte så illa upp! Visst, det var skithemskt men nu ska jag byta spår igen! Sen började vi fundera var Disa hade tatt vägen så vi ringde henne. "Neeej jag är hos david med dreads." "Neeej jag är på sjukan!" Sen visade det sig att hon var i ateljén (skulle visserligen TILL dreadsen). Så då var det bara att bege sig ditåt, och jag blev mobbad för att jag inte har sett några Disney-klassiker. MEN jag är inte den enda! HIGH FIVE, Maria!

Jävligt mkt traskande fram och tillbaka.

I ateljén började Disa blöda näsblod dritmöe. Disa goes emo. Ska sno bilder av Tim och lägga upp på bdb senare. Halvvägs till Dreadsen kom vi på att vi inte orkade gå dit, så vi gick hem för att sova istället. :]

Söndag: Vaknade upp ett antal gånger under mitt sponge-bob täcke. Skitvarmt var det! Tim gick tillbaka till Disa för de skulle till Torp, vi bestämde att jag skulle tvätta klart och sen skulle jag följa med dit. Meeen, nu blev det ju inte så! Disa hade glömt sin mobil i ateljén så jag lekte stalker (som vanligt?) och bad Maria söka upp ett nummer på Eniro eftersom att jag inte var hemma vid datorn för tillfället! Fick tag i Disa och vi brände plastsnören! Resultatet ser ni ovan! Pyroman är skiten! ;D

FYYY VAD JAG BARA BABBLAR PÅ! HEJDÅ!

lördag 15 september 2007

Onödiga saker som..




...kläder! Måste man ha det? Det blir ju bara jobbigt då man ska välja kläder! Vad de passar till och om de sitter bra. Sen är det ju så att jag aldrig hittar kläder som jag blir helt nöjd med! Skitsverige! Eller... skituddevalla och belindasskitkonto! Aja. Nu ska jag tralla iväg och ha det trevligt! :D

onsdag 12 september 2007

We're fragments of fiction




Har ingenting att komma med. Bara att jag missar första avsnittet av Top Model Sthlm.. men whatever, det går ju på fredag också kl 17.55!

Klaxons och TTA, m-mmm vad underbart! Det vattnas i mina öron! Ge mig mer och mer, mitt begär tar aldrig slut! Så fort en Klaxonslåt kom upp i i mobilen på mattelektionen kunde jag inte koncentrera mig. Fy fan vad jag älskar dem, och fy fan vad jag hatar att jag missade dem på Malmöfestivalen! >.< Men, nog om det! Jag får ju ändå aldrig se något band jag vill se, jag missar dem ju heeela tiden! Då jag blir stor ska jag se alla band jag vill se! Vill vill vill! >.<

Sen tycker jag inte att du ska flytta till London, Maria ^^, Flytta hit istället ^^,

Idag var alla på skolan pygméer. Jag var en jätte. En kort jätte på 192 cm. Det var kul! Lite störande med alla små skolbänkar bara! De kan väl tänka på att inte alla är dvärgar?

fredag 7 september 2007

Offerprästers Orkester


Jag är något av en vardagsvd, ett smutsigt jobb och ingen behöver göra det. Både personal och familj att köra med, jag bara skojar jag är lätt att göra med!


Tjockis! Fy fan vad mätt jag är! Nu sitter jag och äter choklad från J.D Gross, höh! Bajs, bajs, allt är bajs! Höh, inte! Men jag får skitont i magen efter att jag har ätit! NU VET NI DET! Jag vill baka kladdkaka med Hamster, nu! Såndär... rolig kladdkaka som vi har planerat! Fy vad bäst vi är, hade vi vuxit upp tillsammans skulle jag inte förstå att folk orkar stå ut med oss! Yo bro! Festival(ER) nästa år? åh.. ja. Så fett att vi ska röja hela Sverige! Buttwipe MÅSTE vara med också, och Hamster måste vara snäll mot Buttwipe... tillsammans blir vi en jäävla trio!

"Simme, simme, simme ja, simme G, simme gay
Nere i Malmö tillsammans med Frej
Hela Las Palmas, nej, nej ,nej.
Fyllan är välkommen, hej, hej, hej."
Ja.. vilket jävla rim, jag kan inte göra det bättre själv!


hööööööhööhöööööö!

FATTY GAME OVER!



Jospressen är fortfarande den musik som spelas mest i Winamp.

Slapp dag, började kl 11. Engelska och svenska. På engelskan hade vi diagnos som var lika enkel som en plätt! Sen fick vi sluta och ha lunch i 1½ timme. Efteråt hade vi svenska och då skulle vi redovisa en liten grej; Analysen av betygen/målsättningen som vi pysslade med förra lektionen! Jag, Annie och Sandra hade om VG och vi hade knappt förberett något! Sandra dök inte upp, så jag och Annie fick ta allt. "Allt" Haha, lät jättemöe ju! Var egentligen skitlite.

Efteråt skulle vi prata med läraren om hur det hade gått. Omg, crap! CRAP! Ingenting var ju förberett, på riktigt. Han tyckte ändå att vi var de bästa idag och att jag var jättebra på att redovisa, bara att jag börjar prata lite för fort. Ja, det är inte så lätt då man är nervös. Mina händer skakade som fan då vi hade redovisat klart ju! Sen fick vi tillbaka den lilla uppsatsen om pennan som vi skrev med! Även bra kritik där. "Kanonbra, även om du faller ur ramen lite på slutet (inte stilmässigt - bara innehållet)! Mycket bra språk!" Haha, skriva om en penna på ett A4, då är det svårt med ett slut så jag skrev om massa färger, typ! "Äsch, på måndag måste jag byta till en snyggare penna!" Skitbra slut, jö! LOl.

Så.. idag gick allting bra, för er som ville veta! Allting. Jag hann sminka mig och välja ut kläder i god tid, hade till och med en timma över innan jag skulle gå till skolan! Alla lektioner (höh, bara 2 st på hela dagen, men iaf) gick finemang. Fast.. jag har fortfarande kvar lite skak i kroppen efter redovisningen. Enligt Emelie ser jag lugn ut, men är skiträdd för jag är aldrig förberedd!

onsdag 5 september 2007

Fienden!



Höh, jag har en likadan tröja som Frej! x) Har dock inte tänkt på att man kan ha tröjan ut och in!

Hacken mixen pulverizen.




ååååh, fy fan vad jag älskar Piratebay! Har längtat efter att få mer låtar med Jospressen (hade bara hacken mixen pulverizen). Men nu håller den på att ladda hem deras ep! Fy vad najs, jag älskar dem! Snälla, gå in ock (HAHA! Jag kan stava!) OCH lyssna! Jag vill dela med mig av min glädje, och hoppas att ni som orkar blir lika pepp som jag! Fyy vad pepp jag blir. Pepp, pepp, pepp! Nämnde jag pepp? PEPP!

SUPERPANG!

Hmh, hade matte idag. Fy fan vad flitig jag är då! 76 tal! Okej, de är visserligen aslätta.. men så här koncenrerad har jag inte varit på länge! Kanske för att lektionerna var uppdelade i 1hx2 lektioner och var dessutom fördelade så att en var på förmiddagen och en på eftermiddagen. Detta blir bra!

tisdag 4 september 2007

Jag hatar mina grannar.


..som hade sex kl 05.40, typ.. tror jag. GAAAAH, LÅT MIG SOVA FFS! Vid sånna tillfällen älskar jag min mobil. Klick! Så har jag musik i öronen!

Töntar.

Så bull



Åh så bull, måste de varkligen ha sånna modeller? Det är ju verkligen inte snyggt på något sätt! M-mmm, tryck ihop brösten så möe du kan! Nej tack!

En till sak som är bull; Missade Las Palmas och SMK (för 70 spänn) bara för att skitRonnebykommun bestämde sig för att inte göra något för ungdomarna! Liksom, de fick inte hålla till i parken eftersom att ungdomarna kliver i rabatterna. Nej, det gör vi inte! Vi har väl nog vett i hjärnan även om man är full! Bara för att man lyssnar på den musik man gör betyder det inte att man kliver i rabatter, cyklar utan cykelhjälm och går mot röd gubbe? Nej.. usch säger vi. Usch. Lalalaaa... gubben ska inte få komma undan så lätt!

En till sak som är bull; Jag. Jag är så sjukt dålig på att uppdatera min blogg att det inte är sant! Jag kanske borde förbättra mig på den svagheten, om man kan kalla det för en svaghet?

Höh, idag var jag nyttig! Jag cyklade, gjorde sit-ups, rygg-ups och sån vadträning! Det ska bli mín nya dagliga vana! (Har btw hittat en medryttarhäst, visserligen sex år! Men iaf, jag ska höra med mami först.)